Boldog élet, de hogyan?( 2 )

Folytatása a boldog élet, de hogyan írásomnak. Hogy még nagyobb képet adjak az elérésére. A boldog élet első lépése a döntés. Amikor megszületik a döntés a változás útjára léptünk.

Írta: Eva Gold

Várom a Pillanatot

Írta: Eva Gold

Boldog élet,de hogyan?

A boldogság ott mélyen mindenkinek egyet jelent.Ha nincs is tudatában, minden ember arra vágyik. Ha megtanuljuk figyelni magunkat, és másokat az nagyban segít az elérésében.

Írta: Eva Gold

Felébredés az illúzióból.

Mindenkinek eljön az a pillanat, amikor felteszi a kérdést. Miért vagyok én itt a földön? Mi az értelme az életemnek? Válszokat próbálok adni ezekre a kérésekre,mindazoknak akik már feltették a kérdéseket.

Írta: Eva Gold

Önmagad szeretete a testi, lelki gyógyulás eredménye.

Önmagunk szeretete tükrözi testi, lelki állapotunkat. Ha a tükörbe nézel milyen gondolatok jutnak az eszedbe magaddal kapcsolatban? Ebből azonnal levonhatod a következtetést, mennyire szereted magadat.

Írta: Eva Gold

Néha olyan jó...

Írta: Eva Gold

Fohász

Írta: Eva Gold

Most szomorú a lelkem.

Írta: Eva Gold

Az Ember elment a EGY VALÓDI TÁLTOSHOZ

Nagyon kedves tanulságos kis történet, mely a hétköznapokról szól. Kedves ismerőmtől kaptam, fogadjátok szeretettel."- Álmot láttam, de sehogy sem tudok rájönni, mi az értelme. Kérlek, segíts rajtam! - Hallgatlak - bólintott a Bölcs."

Írta: Eva Gold

Veled.

Írta: Eva Gold


Hiány

Írta: Eva Gold

Teremtő Istenem.

Írta: Eva Gold

A bűntudat érzése mit okoz?Mi értelme van?

Sokféle bűntudat létezik,ezt mindenki átélte már.Van aki szerelemmel kapcsolatosan,van aki megszegte ígéretét egy megfogadott egyezséggel kapcsolatban.Ezzel az írásommal, mely saját tapasztalat,megpróbálok rávilágítani, arra miért is éljük át a bűntudatot, mi értelme van.

Írta: Eva Gold

Hol van?

Írta: Eva Gold

Szerelem.

Írta: Eva Gold

Ébredés.

Írta: Eva Gold

Harminhárom évesen.

Írta: Eva Gold

Fájdalom? De vajon miért kell átélnünk?

A fájdalom érzése sokszor a mélybe húzott, de mindig sikerült felállnom. Életem kis részét megosztom veletek,mely gyermekként nem volt szeretettel fűszerezve. "10 éves voltam amikor észrevettem hogy, édesanyám otthon titokban alkoholt fogyaszt."

Írta: Eva Gold

Gondolatok a szeretetről, mely számomra a legfontosabb.

A szeretetet már akkor megtapasztaljuk, amikor édesanyánk először a karjába vesz, és magához ölel." Az élet csupa szeretet, melyet nap, mint nap megtapasztalunk. Az igazi életnek erről kellene szólnia. Szeretni mindent, és mindenkit. A pillanatok ezt akarnák sugallani állandóan. "

Írta: Eva Gold

Szerelem vagy, csak azt hisszük?

Megismerünk valakit és, amikor a közelében vagyunk gyorsabban ver, majd kiugrik a szívünk a helyéről. Igen, azt hiszem mindenki átélte már, de valójában mi is történik ilyenkor ? Valóban szerelem, vagy csak azt hisszük?

Írta: Eva Gold