Őszbe tévedőn

Emlékszel, mennyi ősz múlt, te hagytad, én sem mondtam semmi fontosat. Neked így jó, s én lapozom a napokat, mintha minden csak álomban történne velem.

Írta: Sonkoly Éva

Szeretet

Lehetünk akárki, lehetünk bárki. Legfőbb az, hogy legyünk önmagunk, akik vagyunk. Lehetünk jó és lehetünk rosszak. A megítélés számíthat? Legyél Önmagad.

Írta: Veronai

Nem vagy Idegen

Mi a sértés? Megszólítalak, vagy sem. Mi a jóság? Megszólítalak vagy sem. Miképp válaszolhatnék Neked, mikor vagy ismerlek, vagy sem? Szerinted mi a jó? Hallgassak, vagy sem?

Írta: Veronai

Nem vagytok még Nyomorultak ?

Hugo megírta a kerettörténetet és el telt több mint egy évszázad és mit veszünk észre a minden napjainkban. Mit kéne észre vennünk szó szerint? Kik a Nyomorultak?

Írta: Veronai

elmentel

Es egy versnek keszult Amit ennerzek Mikor elveszitettem Azt aki fontos Volt Szivembol szolok .Amit ereztem erzek most is. Es M Remelem tetszeni fog.Mind igazi es Valos alapja van.en csak irom irom mit erzek

Írta: zara

Lélek-tükör

"...a mai világban mindenki hordoz magában lelki sérüléseket, a jelen, vagy épp a múlt fájdalmait, de hogy mindezeket mennyire vetíti ki a környezetére, mennyire hibáztat másokat saját megoldatlan problémáiért, az már intelligencia kérdése."

Írta: Ködmadár

Veronai

Megmondom ki vagyok. Nem titok. Sokan tudják. Azok, kik rég óta ismernek. Nincs benne bűvészet. Az vagyok ami a nevem. Szeretet. Az vagyok, ahonnan jöttem. Egyszerűen.

Írta: Veronai

Szegények Gazdagok

Egyszerű úgy fogalmazni, hogy a lét meghatározó. Egyszerű azt mondani, hogy a tudat is el tudja dönteni, hogy mi a jó. Hiába vagyunk és szeretnénk jobbat.

Írta: Veronai

A Mi Odüsszeiánk

Homérosz bölcs volt. A történelem ismétli önmagát? Itt nálunk? Tán láthatnánk szebb napokat is? Tán nem is kellene, hogy ilyen írások szülessenek? Bár az élet küzdés, mit Odüsszeusz is megélt. A baj az, hogy helyette, mi éljük meg. Itt és most.

Írta: Veronai

Hogy találod meg a szerelmet

Sokan, tán mindannyian keressük a szerelmet. Életünk útján sokszor találkozunk vele. Melyik az igazi? Ez a kérdés. Hogy ismerjük fel. Mit tehetünk, mikor érezzük.

Írta: Veronai


A gondolat ereje

Elvették tőlünk azt, ami ösztönös. Elvették tőlünk azt, hogy érzéseinkre hagyatkozzunk. Elvették, de csak azt hiszik. Igen is: A szeretet létezik! Mit mondhatnék, mit eddig is.

Írta: Veronai

Üzenet SMS helyett

Tán, ha szeretünk valakit, akkor eszünkbe jut megbántani? Tán egyáltalán, akarunk bárkit is megbántani? Ki gondolja így? Én nem. Szeretni érdemes. Olvasd el versemet.......................

Írta: Veronai

VÁDPADON - az utolsó szó jogán

Három az Egyben.... Prológ: 2012.02.14. Híradás: A közvélemény kutatási felmérések alapján Európában, a magyarok 6 %-a vallotta érzelmileg nagyon boldognak. A megkérdezett európai országok közül utolsók voltunk. A világon Brazília vezet 54 %-al. Boldog Valentin napot............. Veronai

Írta: Veronai

Értelem

Tudnod kell, hogy minden elmúlik. A most a lényeg. Szeress. Úgy is vége. Szerelmet kapni a legjobb dolog. és viszont adni. Boldog ki megcselekedheti. A most a lényeg. Szeretlek Téged. Érted.

Írta: Veronai

Élet

Érti aki érti. 100 Bárd. Lángsír. Te tetted ezt király.. Érti aki érti. Írjatok végre. Adjatok értelmet annak, ha már itt vagyunk. Tegyetek szépet oda az asztalra, ahol vágóhídon vagyunk.

Írta: Veronai

Gyermek

Születünk e világra. Elhisszük, hogy van miért. Kérdés csak az: Miért? Hogy van az, hogy nem tartanak tiszteletben. Hogy van az, hogy játszadoznak velem. Nem értem, hogy nem veszik észre? Elég. Vannak gyerekeink.

Írta: Veronai

Induló

Itt vagyunk most. Itt élünk. Látjuk ami van. Már régóta nem történik semmi, csak nekünk kell elviselni. Nem. Miért? Mikor tettünk ezernyi dolgot és hasznukat nem láttuk. Fel a fejjel.

Írta: Veronai

Figyelj

Tán észre kéne venni, hogy figyeljünk önmagunkra. Tán látni kell nem elvakultan. Tán a döntés a saját kezünkben van...................................

Írta: Veronai

Emberi történetek III.

A kezdet kezdete az, hogy szeress felhőtlenül és ne félj attól, hogy rátalálsz arra, akit "igazi"-nak mondunk. Sokan félnek és így nem találják meg. Sajnálom. Ki tehet róla?

Írta: Veronai

Nem tudom

Ha nincs tovább, akkor nincs tovább. Itt a vége annak, hogy végünk van. Mindent elkövetnek azért, hogy feladjuk azt, amit én úgy gondolok, hogy érdemes élni.

Írta: Veronai