Háton feküdt, zihálva.

Valaki tud mondani olyan irodalmi műfajt, amibe ez az írás belefér. Vagy csak egy félkegyelmű bolond firkálgat ingyen itt, mert megteheti? Lehet, hogy semmi értelme? Az életnek sincs semmi értelme!

Írta: laca6909

Egyedül kell leélnem az életem?

A végén mindig valaki könnyen kiszáll, és van egy, aki ott marad és becsapva érzi magát. Egy írás azoknak, akik maguk mögött akarják hagyni a múltat, és vágynak a továbblépésre. Mert az élet három fontos dolgot tanít meg nekünk: mindig megy tovább.

Írta: ittesmost

A pesti közlekedés nehézségei

Úton-útfélen érik az embert bosszúságok,és különösen az idegesítő,ha ezekért még pénzt is kérnek.Mint dolgozó ember,akár munkába,akár haza sietve eléggé átverve érzem magam néha.És lehet hogy ne csak én.

Írta: norton1900

Segítség! Most bestseller szerző legyek, vagy szépíró?

Ne ess pánikba. Írástechnikailag nincs különbség a piaci-, illetve a mecenatúrából fenntartott szövegek között. Persze más a célközönség, ezért a két műfaj másfajta nyelvi és dramaturgiai paneleket használ.

Írta: szerzosimogato

"Tiszta beteg egy elmevilág!"

Nem kenyerem a zsémbelés,de már tényleg nem tudok mást kipréselni magamból.Szerintem aki itt még normális,az nem normális!Hiába nem veszek már évek óta semmilyen újságot,hiába dobtam ki a szokol rádiómat az ablakon,az internetet nem tudom elkerülni - és a híreket,megosztásokat.És kezd már sok lenni.

Írta: norton1900

Fellángolásból hogyan lesz tartós kapcsolat? Az apró titkok...

Manapság, a pár hetes kapcsolatok idején is vannak, akik a tartós mellett döntenek. De ha az első randevúk után félnek, kialszik a láng. Kialszik egyáltalán? Nem. Miért nem? Mit kell megfogadnunk, hogy ne aludjunk ki? Nézzük meg együtt!

Írta: ittesmost

Velem van a baj? Miért nem találok az elvárásaimnak megfelelő társat?

Sokszor nem nézünk eléggé magunkba ahhoz, hogy felismerjük, a válaszokat, amelyeket magunkhoz intézünk, már régen tudjuk. Ebben az esetben mit nem vettünk figyelembe? Ahhoz, hogy tudatosítsd a választ, változtass nézőpontot. Most kérdezted meg, szerintem jogosan, mi a hiba. Nézzük meg együtt!

Írta: ittesmost

A férfiak vs. nők? Hogy is van ez?

Férfiaknak nőkről - nincs köntörfalazás. Nőknek férfiakról - hidd el, hogy nem bonyolultak! Tegyünk pontot a semmin való veszekedésekre, vitákra, és értsük meg egymást. Készen állsz?

Írta: ittesmost

Önbizalom három lépésben!

Hogyan fogadjam el önmagam? Hogyan szerezzem vissza az önbizalmamat? Hogyan csináljam, hogy ezt mások is lássák rajtam? Ha megfigyelted, minden egyes gondolatunk, ami az önbizalomhiánnyal kapcsolatos mind-mind külsőnkkel kapcsolatos, pedig fordítva kellene lennie. De mostanában én nem találkoztam

Írta: ittesmost

Miért ne adjuk fel - soha?

Ha feladod, azt jelenti, hogy nem jutsz tovább, mint ahol most vagy! Az pedig egyenlő azzal, hogy ameddig jutottál még nem volt elég ahhoz, hogy boldog légy, így nem a visszaút jelenti a boldogságot, hanem, ha folytatjuk, még ha döntéseink egy másik útra visznek majd, akkor is!

Írta: ittesmost


Internetes indulatok, konfliktusok kezelése

Régen könnyebb volt valakivel úgy megoldani egy konfliktust, hogy szemtől-szemben állva lerendeztük az illetőt, jobb esetben nem tettlegességig fajulva, - de megmondtuk egymásnak a magunkét. Azt kaptad, amit vártál, hiszen aki a szájára vett, ismerted, vagy hallottad milyen. Túl nagy meglepetések ne

Írta: ittesmost

Peckhami kísértet

A mai Peckham London Southwark kerületének egyik, nem kimondottan elegáns része. Peckhami címet hallva, a sznobok azonnal felhúzzák az orrukat. Egy Peck nevű patak volt itt valaha, illetve megvan most is, csak beszorítva az útburkolat alá, mert a modern városok szégyellnek mindent, ami természetes.

Írta: Szilagyi Marta

Zenés csend

Szabadversszerű versecske a versolvasásról. Mert én igazán, de igazán... "szeretem mikor verset olvasok csendben és mégis hallom a zenét". Olvassátok szeretettel!

Írta: Katonalány

Szakíts, ha bírsz!

Legyünk őszinték!? Átvágtál. Ha mindezt előbb tudom, ma nem kellene számon kérnem sem az időt, sem az érzelmeket…. Az időt, az érzelmet már nem, de add vissza, ami nem a tiéd! Ha számodra ez semmit nem jelentett, akkor ne késlekedj tovább!

Írta: Zseva

A hang

Nehezen jönnek a szavak... A feszültség, szinte „füllel” fogható… Érezni lehet a levegőben a vibrálást. Most mindketten hallgatnak… Hirtelen, szinte a semmiből feltör egy hang...

Írta: Zseva

Szex vagy valami más...

Egy nem kezdő, korban hozzám illő férfi előre vetített adottságai nekem kezdtek imponálni ... meggyőztem magam arról, ha meg sem próbálom, honnan fogom tudni... (Régi történet... annyit is ér, amennyit nyújtott!)

Írta: Zseva

Valami vidámat kéne írni

Igazán akkor ijedtem meg, amikor szinte kapkodva kényszerültem levegőt venni. Mit akar ez az ember tőlem? Csak nem az erejével akarja megnövelni az „önbizalmát”? Kétségbeesve igyekeztem alóla kimászni, amikor már kiszorította szinte belőlem még a szuszt is…

Írta: Zseva

Szabad préda

Nem vagy te önző, sem gonosztevő, sőt magadtól vonod meg - lehet, hogy a jót - mégis megteszed...Ki érti ezt meg? A biztonság adja ezeket az érzéseket, vagy a bizonytalanság, amitől a kockázat is leértékelődik...

Írta: Zseva

Charlie

A két pasi, meg egy pici alkalmankénti egy-két epizódja igazán jó nyári felüdülést jelent azoknak, akik szeretik a humort, a jó, kendőzetlen, leplezetlen, kétértelmű beszólásokat...,Nem csak mostanában. A szórakoztatáson túl, szeretem a Charlie epizódokat emlékezetemben felidézni.

Írta: Zseva

Sok közül az egy

Egy ember vagy, de lehetsz több személyiség is, bár kivágod magad azzal, hogy sokszínű vagy. Ez egy nagyon jó érv, csak sokan kihasználják ezt a szöveget. De RAJTAD áll, hogy beállsz a sorba és elveszel a tömegben, vagy ellent mondasz az érdekembereknek.

Írta: Gerikkkee