Vegyük a virágot, avagy ne vigyük?

A férfiak nem igazán udvarolnak, hanem racionálisan kerülgetik kiválasztottukat, akihez az első kivételes alkalomtól eltekintve nem is csokor virággal érkeznek.

Írta: Mónus Miklós

Mi agynak ingere

Én nagyon kedvelem az amerikai filmeket, mert nem csak örülnek egymásnak és a szerelmesek szerelmének oly' nagyon ujjongva, hanem ha éppen gengszterek, akkor nem cicóznak, de nem ám!

Írta: Mónus Miklós

Repülőorvosnál

Tizenhat-tizenhét éves voltam, harmadéves a Petőfi Sándor fiú reálgimnáziumban, tanintézetünket felkereste egy marcona katona a célból, hogy pilótanövendékeket toborozzon.

Írta: Mónus Miklós

A férfiak napján

Nekünk, egyszerű férfiaknak, mindig akad ilyen és/vagy olyan esetünk bonyolult vagy nem bonyolult gondolkodású hölgyekkel, nagy veszélyünkre, ám amúgy hál' istennek.

Írta: Mónus Miklós

A rozsomáknő

A szóban forgó téma vélhetőleg az emberiség egyik legfontosabb és az egyik leginkább megunhatatlan megbeszélnivalója: mi tetszik meg a férfin a nőnek, mitől érzi úgy a nő, hogy "elveszett", valamint fordítva.

Írta: Mónus Miklós

Táncban az igazság

Nyaralóhelyen lelhető fel a Nádas elnevezésű vendéglátóipari hely, amely szerintem egyebek mellett arról híres, hogy magam is felkerestem párszor. Azért kerestem fel párszor, s nem egyedül, mert szeretek táncolni, ha rossz a zenekar, akkor is, hát még ha jó, márpedig ott mindig elég jó.

Írta: Mónus Miklós