Mc. Pollack, pusztai gondolkodó 1.sz. megállapítása

Mc. Pollack létező személy, lehetetlen nem észrevenni! Minden érdekli, de semmit nem kezel értéke fölött. Olykor röviden szól, de arra nagyon vigyáz, hogy ne bántson meg senkit! (Legföljebb másokat!)

Írta: Mc. Pollack

A király

A királyra, mint embertípusra mindig fölnéztem. Ameddig távolabbról szemléltem az életüket, az igen misztikus volt. Azután közelről is megláttam néhányuk világát. Megdöbbentően emberi volt – azt is mondhatnám, hogy kiábrándítóan földközeli, de hát egy király, ugye, soha nem lehet kiábrándító!

Írta: Mc. Pollack

A völgy

Már régen volt, hogy egy konferencián hallottam az alábbi kis anekdotát. Igazságát a tapasztalat messzemenően alátámasztja. Hogy végülis ki győz? A huncut szemű gyerek? Vigyázzunk! Az "ellenfél", az oktatás is nagyon igyekszik!

Írta: Mc. Pollack

Szegény Janicsék!

Hát, nem tudom... Hallgatom \"Kati Nénit\", és egyre jobban érzem, hogy ez a hidegség nem felvett manír, nem egy valójában melegszívű filantrop álcája, nem a várható siker érdekében magára erőltetett, kiszámított magatartás, hanem maga a nyers valóság.

Írta: Mc. Pollack

Mc. Pollack, pusztai gondolkodó a reálbérről

Mindenki a reálbérről beszél. Hogy emelkedik...Meg hogy nem emelkedik. az ember közben annyit kap, amennyit...Szívesen fogadna többet is. Reálisan nézve meg is érdemelné! Amit kap, az viszont...

Írta: Mc. Pollack

Szabadságot Vaskevicsnek!

Vaskevics, egy orosz hadihajó elsőtisztje engedély nélkül partra szállt egy szigeten, melynek hovatartozásáról évtizedes vita folyik Oroszország és Japán között. A hír szerint Szergej Vaskevics szomjas volt, és egy benzinkútnál sört vásárolt. Egyszerű, nem?

Írta: Mc. Pollack

"Hát én immár kit válasszak?"

Nem volt még olyan régen, és nem is lesz oly sokára, amikor a választások ürügyén ártatlan postaládáinkba gyömöszölték(-ik) a legkülönfélébb választási ajánlásokat. Közvetlenül a nagyáruházak akciós újságai mellé. (Annyit is érnek.)

Írta: Mc. Pollack

Ciklusvég

Valaminek ismét vége van... Valami megint elkezdődik...Újfent kellünk...! Újra reánk van szükség! Ez remek! Veszünk egy mély levegőt, ismét hiszünk... megint bízunk... újfent lelkesedünk... újra tervezünk... Mert valaminek ismét vége van... Valami megint elkezdődik...

Írta: Mc. Pollack