A Mindenem .

Írta: Angel

Kapcsolat!

Egy párkapcsolat mindig is teli lesz sok megválaszolatlan kérdéssel. Úgy éreztem le kell írni pár olyat ami nem csak engem foglalkoztat , természetesen csak is elméleti síkon. A zavarodottság és egyéb nagy szavak amelyek nem segítenek de jól esik kimondani.

Írta: Angel

Emlék

Írta: Angel

Szüleim emlékére.

Írta: Angel

Fekete madarak!

Írta: Angel

Karácsony

Mindenkinek van egy gondolata , egy ötlete vagy egy ideálja a karácsonnyal kapcsolatban. Vannak különböző és egyforma álmok . Minden ember különböző így az álmok is... Vannak csillogó ötletek és nagyon egyszerűek. Én egy egyszerű ember vagyok így az álmom is az! Hát tessék itt az egyik álmom:

Írta: Angel

Szerelem!

Írta: Angel

Álmaimban!

Írta: Angel

Nézd a betűket!

Írta: Angel

Levél!

Szerettem volna valami olyan érdekességet írni,ami "talán" mindenkinek tetszik.Lehet hogy tévedek és lesznek akik utálni fogják sőt lehet hogy valaki magára veszi,de kérem ne tegyék.Kellemes olvasást mindenkinek.

Írta: Angel


Levél2!

Úgy gondoltam még egy levelet írok,de most inkább a szokásokról,az emberi gyengeségről szól.Mivel most inkább az életemből vettem a témát így inkább rólam szól. Remélem azért ez tetszeni fog.

Írta: Angel

Levél3!

Valószínűleg a legtöbben olvasták az első két levelet is.Azoknak akik olvasták itt a harmadik,és természetesen azoknak is akik még nem olvasták egyiket sem,szíven legnagyobb melegével ajánlom. Remélem mindenkink tetszeni fog ez az icipici irományom.

Írta: Angel

Pillanatkép

Nem gondoltam hogy le kellett volna írnom,de még is megteszem.Egy pillanat az életemből,amit el kell felejtenem.Miért is írtam mégis le?Talán a felejtés ára ez vagy háláé amit azóta is érzek .Olvassátok szeretettel.

Írta: Angel

Csak úgy.

Akartam írni egy történetet az életről. Akartam írni az életemről.Arról hogy milyen a való világ,amikor napról napra ugyanazt éled át. A munkámról,amiben minden megtalálható.

Írta: Angel

Eldobott álom?

Nagyon régen még tini koromban úgy dolgoztam fel a problémákat hogy egy napló félét vezettem és úgy éreztem hogy a mai napot lekellet írnom.Talán lesz valakinek ötlete hogy mit tegyek...

Írta: Angel