Tudatállapotok

Hol is kezdődött? Persze, a közepén. Manapság, e kaotikusnak mutatkozó jelenben az ember helyből nem emlékszik az elejére. Az is igaz, hogy lehetőségeihez képest - s lehetőségei igencsak széleskörűek e tekintetben -, le is tagadja, ha némi szikrája maradt volna még benne az emlékezésre való...

Írta: Ryan Turner

Plútó

Soha nem felejtem el őt, rendkívül különös jelenség. Nemcsak megjelenésében, de természetében is rendhagyó. Megismerkedésünk egy kabaré jelenetbe illő epizód volt. Albérletet kerestünk. Egy hirdetés alapján érkeztünk egy magas fémkerítéssel övezett házhoz. Becsöngettünk. Kisvártatva jött a hölgy

Írta: Ryan Turner

Érzéketlenség

Írta: Ryan Turner

A fiatalság forrása

-Ezt nem hiszem el! Te is azt látod, amit én? – Vince újságjából föl sem nézve, unottan kérdezett vissza. - Mit kellene látnom? – s már olvasott is tovább. Megszokta, hogy olyan apró semmiségeket kellene észrevennie, amik őt sosem érdekelték: milyen szép árnyalatú az egyik rózsabokor virágának

Írta: Ryan Turner

Valami megszakadt

- Anyu! Anyu, h – h – h - zokogta Betti édesanyja nyakába a leánykollégium társalgójában, ahová a szülők csemetéjüket meglátogatni érkeztek, minden hónap utolsó vasárnapján, a szabály szerint. Olyan hevesen ölelte a drága testet, hogy már az ő karjai is egyre jobban sajogtak a fájdalomtól.

Írta: Ryan Turner

Újra egymásra találva

Egy régen rendkívüli összhangban élő házaspár egymástól való eltávolodásáról, majd újra egymásra találásáról szóló történet. A társkapcsolatok megromlásának egyik legmeghatározóbb tényezője a kommunikáció hiánya.

Írta: Ryan Turner

Gondűző szerelem

Nem akart emlékezni, nem akart gondolkodni, nem akart újra úgy szenvedni. Áthelyezte a hangsúlyt a jelenre, a most elérhetőre. Ezáltal minden energiáját, gondolatát és érzését betöltötte az a mérhetetlen szerelemvágy, mely ki akart használni minden időt, ami még az elválásig maradt.

Írta: Ryan Turner

Kos – Csillagjegyek ciklus – 1.

Írta: Ryan Turner

Bika – Csillagjegyek ciklus (2.)

Írta: Ryan Turner

A fiatalság forrása (2.)

A megdöbbent férfit végtelenül zavarja a hirtelen, gyökeres változás. Szinte agresszív támadásként éli meg szürke , megszokott hétköznapjai nyújtotta biztonságérzetének elvesztését.

Írta: Ryan Turner


Axis

Ő, és különböző helyeken rejtőző társai, szinte felkészületlenül vállalták ezt a küldetést, csak néhány holofilm áttanulmányozása után döntöttek úgy, segítenek ennek a különleges fajnak a holtpontról, mely jelenüket jellemezte, továbbjutni.

Írta: Ryan Turner

Bábel - I.

Hihetetlenül érzékeny, professzionális "műszerrel" rendelkezünk, mely nem más, mint testünk és érzelmeink. E rendkívüli műszer arra hivatott, hogy segítségével boldogan és bőségben éljünk. Vajon miért nem erre használjuk?!

Írta: Ryan Turner

Bábel - II.

Apró és kiterjedt programok ezrei, melyek folyamatosan befolyásolják gondolatainkat, érzéseinket, cselekedeteinket. Vannak köztük nélkülözhetetlenek, születésünkkor már meglévők, s vannak olyanok, melyeket korunk előrehaladtával szedünk össze, s nem feltétlenül válnak hasznunkra.

Írta: Ryan Turner

Woodoo

Írta: Ryan Turner

Bábel - III.

Minden képességünk és eszközünk meg van ahhoz, hogy életünket boldogan, egészségben és bőségben éljük le. Vajon miért nem használjuk adottságainkat? Ismerethiányra gyanakodhatnánk, de ennél kicsit összetetteb a dolog.

Írta: Ryan Turner

Ikrek - Csillagjegyek ciklus (3.)

Írta: Ryan Turner

Betegség

Írta: Ryan Turner

Párbeszéd ISTEN és EMBER között

Írta: Ryan Turner

Csak Hapsi-bácsi

Riport a Hapsi-bácsi történetek szerzőjével, Wendler Zoltánnal (Artur Brun) a Csak Hapsi-bácsi című szatíragyűjteményéről, színpadi sikerekről és további terveiről

Írta: Ryan Turner

Rák - Csillagjegyek ciklus - IV.

Írta: Ryan Turner