Gondűző

Érezte, hogy ez így nem mehet tovább: ha így folytatja, azt fogja érezni, hogy a problémák elefántja méretes fenekét fejére helyezve pihen majd le. Összpontosított, és visszaidézte maga elé a bolhát, amiből ez az egész indult.

Írta: Frannie

Őrült lány

Szó szerint a hasára sütött a nap reggel, mikor felébredt: este annyira fáradt volt, még a redőnyt is elfelejtette leengedni. Lehúzta melléig felgyűrődött hálóingét, sóhajtva kinyújtóztatta elgémberedett karjait, és lassan felkelt.

Írta: Frannie

Miatta jöttél, csak miatta

Idegenül ismerős hangok,arcok között tévelyegve helyet vadásztok,hogy legalább azt a pohár italt nyugodt körülmények között meg tudjátok inni,és az se baj, ha véletlenül olyan helyen, ahol még halljátok is egymást. Péntek este van, megérdemled a kikapcsolódást.

Írta: Frannie

Dombocska

Azt hittem, hogy ezt a tájat már jól ismerem. Mégis: azon a reggelen a kávét szürcsölgetve bámultam csak csendben, és a felismeréstől mosolyra húzódott arcom.

Írta: Frannie

Ha beleszakadok is

Egy biztos: most nem számít, hogy "miért nem", ez most az akarat ideje. Az út borzalmain át kell néznünk a célt - kitérő nincs, haladni kell, megállni nem lehet.

Írta: Frannie

Ilyenek vagyunk mi

Gigászi harc lesz, látom már előre, de persze a „képtelenség” kimondására való képtelenség hajt, így már eleve nyilvánvaló: meg fogom csinálni. Ha törik, ha szakad - persze csak képletesen, mert mégis...

Írta: Frannie