00 típusú találkozás

A környéket eddig elkerülték az űrlények, így aztán Sanyi igencsak meglepődött, amikor éjjel 2-kor talált egyet a mellékhelyiségben.

Írta: Pergamon

Kinek szurkol a bíró?

Ha szoros meccs várható, akkor kivárok, hagyom, hogy a csapatok küzdjenek a legjobb tudásuk szerint, és csak az utolsó 5-10 percben fordítom meg a meccset.

Írta: Pergamon

Melankólia

Csengetnek. Rögtön tudod, hogy nem kéne ajtót nyitni. Sejtetted már, hogy történni fog valami, s ez a halvány, baljóslatú érzés rögtön értelmet nyer, amint az éles, kerepelő hang az agyadig hatol.

Írta: Pergamon

Corruptivity

Társasjáték, melyben a játékosok a közélet nagyhatalmú figuráit alakítják. Befolyásukat és ismeretségeiket felhasználva zsíros állásokat és parlamenti helyeket próbálnak megcsípni, hogy a felbukkanó ügyeket eltussolják és saját kis vagyonkájukat gyarapítsák.

Írta: Pergamon

Félelem

Csak azt tudom, hogy rohannom kell. Futni, csak futni minél sebesebben, mindegy hova, csak el innen, minél messzebbre attól a rémségtől, ami követ.

Írta: Pergamon

Pénzt vagy életet!

A férfi gyors, sietős léptekkel haladt végig a sötét kis utcán. Gondolataiba mélyedt, nem nézett se jobbra, se balra, csak maga elé a betonra, és tette a lábait egymás után monoton ritmusban. Hirtelen egy borotválatlan, rossz arcú alak ugrott elé: - Ide a pénzzel!

Írta: Pergamon

Columbo és az aikido

Előre elárulom, hogy szinte semmit nem tudok az aikidóról. Olvastam ezt-azt, de sose próbáltam működik-e vagy sem, sőt alapvetően a harcművészetekről sem tudok semmit. Mégis, veszem a bátorságot, hogy azt állítsam, a legismertebb aikidós nem Steven Seagal, hanem Columbo.

Írta: Pergamon

Piroska és a Vadász

Írta: Pergamon

Kérem a következőt!

Nem biztos, hogy nem fog fájni

Írta: Pergamon

A filmek csodálatos világa

A valóság mindig furcsább a kitaláltnál. Vagy mégsem?

Írta: Pergamon