vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Mindenki mást csinál

Műfaj: EgyébCimkék: nagy az összevisszaság

Sajnos egyre távolodik életünkkel összefüggő problémáink megnyugtató orvoslásának esélye. Összegyűjtöttem az egyes szakágak körében előforduló furcsaságokat.

 

A táplálkozásunkról:
Fentről szemlélve az a fontos, hogy mit eszünk, lentről viszont a miből kérdése tűnik lényegesebbnek. A javasolt és a megvalósult táplálkozási mód között mindössze egy ékezetnyi a különbség az „o” betűn. (kór-szerű)
Közbiztonságunk:
A sikátor, és a köz biztonságos a legkevésbé. Az átjáróházak ismerői sűrűn veszik igénybe a jog tanítómesterei által, már előre beépített kiskapukat. Újdonság, az általunk bűnösnek ítéltekhez keresünk megfelelő bűnt, akár visszamenőleges jogszabály módosításokkal is.
A járművekkel is sok a gond:
A kormánynak egyre növekszik a holtjátéka, az összetartás nincs beállítva, a kiegyensúlyozás elmaradt. A vezetési technika hibás, a gáz helyett gyakran a kürtöt nyomjuk. Felesleges dolgokra is költjük a kosztpénzt, és nagyon csodálkozunk, ha szóváteszi aki adja.
Sport:
A bajnokcsapat egy kapura játszik, a mezőnyjáték helyett sok a kirúgás. Az edző mindent maga akar megoldani, új játékszabályokkal, a bírók szerepének korlátozásával, és a szurkolók mellőzésével.
Mindenki mást csinál:
A pacifista lóversenyre jár, a bankár virtuális pénzt kölcsönöz, a dualistának kétmagos processzora van. A fehérgalléros bűnözik, az áhítatos vágyakozik, a politikus akkor is beszél, ha nem kéne.

A nyugdíjas meg badarságokat írogat unalmában!

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.