vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

A Por

Műfaj: EgyébCimkék: humor

.…az ondóvezeték elzáródását egyszerű átfúvással meg lehetne szüntetni, nem maradnának a lepedőn gyanús foltok – az erkélyen kihajolva vagy a kapufélfára akasztva az ágyneműkből, fejkendős, otthonkás háziasszonyok kivernék a port…

Új Dimenziók! ( a Por)

 

Az emberi test felépítését tanulmányozva a következő meglepő eredményre jutottam :

Testünkben a természetben megtalálható legkülönbözőbb formájú és halmazállapotú anyagok megtalálhatók ill. mint „testtermékek” felfedezhetők.,  pl. : szilárd – csont, folyékony – izzadság, könny, légnemű – bélszél és lábszag. A gél halmazállapot valóságos arzenálja, a szivárvány szinte minden színében pompázó orrváladék és fülzsír formájában stb. fellelhető.

EGY valami azonban ( ha csak a korpát nem tekintjük annak, ami azért erős csúsztatás ) hiányzik….a POR !!!

Szakítsunk az eddigi begyepesedett gyakorlattal és a biológia évszázadában forradalmasítsuk, színesítsük az emberi test felépítését!!

Szinte felfoghatatlan távlatok nyílnak előttünk, ha a hímivarsejtet átalakítanánk por állagúvá!

 Gondoljunk csak bele, hogy mennyire más értelmet kapna a beporzás szó,…a szerelmi költészet teljesen átalakulna, de nem kell messzire mennünk, hisz a legrégebbi írásos emlékünk is azt írja, hogy " isa por es homu vodmuk...".

(A hamu egy későbbi értekezésem témája lesz, de ha csak a "tüzes" menyecskékre gondolunk...az összefüggés világos.)

A pornóipart szilikózisveszély miatt veszélyes üzemmé nyilvánítanák, nem beszélve magáról a szóról…pornó, az erotikus fantáziák netovábbja lenne a sivatag.

A fogamzásgátlást kellő időben, egy megfelelő teljesítményű porszívóval meg lehetne oldani, a spermabankok egyszerű fűszerkereskedésekké degradálódnának, természetesen erősen csökkenne az egyébként is egészségtelen levesporok és ételízesítők forgalma. A frigid nőket egyszerűen porallergiában szenvedőknek neveznék. Tavasszal porfelhőbe burkolódzó szerelmespárok tarkítanánk hazánk rétjeit és ligeteit, a gumióvszereket por és atka szűrővel árulnák, az ondóvezeték elzáródását egyszerű átfúvással meg lehetne szüntetni, nem maradnának a lepedőn gyanús foltok – az erkélyen kihajolva vagy a kapufélfára akasztva az ágyneműkből, fejkendős, otthonkás háziasszonyok kivernék a port. A könyvtárak polcain porosodó könyvek fogalma megindítaná még az analfabéták fantáziáját is. Hatalmas közönségsikert aratna az a magyar film, amelyben egy sárkányrepülős férfi a mező fölött körözve le-lecsap a veteményt serényen gyomláló gazdasszonyokra, mint egy beporzást végző motorizált kan dongó ………….. és még folytathatnám a lehetőségek végtelen sorát, de befejezem mielőtt még valaki e miatt elverné rajtam a port!

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 4 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Zseva   (#25725)

2012. szeptember 26. 19:38

Nagyon kimerítő voltál. Köszönöm. :-)

Válasz emillio hozzászólására (#25723).

 


2. emillio   (#25723)

2012. szeptember 26. 17:38

Éva kedves! A poratkák azok pótalkatrészek a porszívóhoz! Elég sok szokott lenni, az un.: porzsákban. Minden porzsák megtalálja a maga foltos atkáját! Kivételt képez az olyan porszívó, amelyikben nincs porzsák: Ez kétféle lehet. Az egyikből kilopták a porzsákot, a másikban meg vízzsák van. Nos, abbafejezem, - mielőtt tele lesz a zsákod velem!

Válasz Zseva hozzászólására (#25718).

 


3. Zseva   (#25718)

2012. szeptember 26. 10:42

Nem esett szó a poratkákról... Azok kik?

Válasz emillio hozzászólására (#25715).

 


4. emillio   (#25715)

2012. szeptember 26. 00:09

És máris beigazolódna, - miszerint - porból lettünk és porrá leszünk! :-)