vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Két szüzet egy csapásra

Műfaj: EgyébCimkék: majdnem, erotika

...ahogy a szoknyája alá nyúltam és ujjaimmal megérintettem combjának belső felét, puha szőrpihéi felborzolódtak és remegni kezdett. Kezemet lassan csúsztattam egyre feljebb. Éreztem az egyre forrósodó párás levegőt a bőrömön. A másik lány mögöttem ült és nyakamat átölelve, mellemet simogatta...

Folytathatnám a történetet, de nem folytatom. Lehet, hogy ezzel több olvasónak csalódást okozok és magában nem a leghízelgőbb jelzőkkel ruház fel.
 Megértem őket és elnézésüket kérem!

Nem véletlen, hogy a legolvasottabb cikkek hasonló stílusúak, mint a bevezetőm, sőt naturálisabbak, esetenként obszcének is. Az sem véletlen, hogy a közzé tett irományaim közül a Telefonszex a legolvasottabb. Ezzel nem akarok senkit sem megbántani, nincs szándékomban senkiről  ítéletet alkotni. Ez tény. A szex, az erotika eredendően közkedvelt és az emberek érdeklődésének középpontjában szereplő téma. Talán a fajfentartás, az örömszerzés ösztöne vezérli.

Ráadásul még ma is vannak intim, titkos elemei. Nem tisztem ( nem is értek hozzá ) , de úgy gondolom, hogy a prűdség évszázadai után, a nyolcvanas évek végén kiszabadult a nyílt, legális szex szelleme a palackból. Mindent szabad, mindenről szabad beszélni.

Az akkortájt aluljárókban kapható újságok, füzetecskék, könyvek kevés  irodalmi, eszmei értékeket hordoztak, de nem is ez volt a céljuk. Megjegyzem, egy-kettőt magam is vásároltam.

A téma még ma is foglalkoztat (szerencsére), oly annyira, hogy két írásom erről szól, csak finomabb és remélhetőleg szellemesebb, szórakoztatóbb módon, mint a többség. Persze ez is nézőpont kérdése.

Lehet velem egyetérteni, nem egyetérteni, vitatkozni. Minden esetre nem kell komolyan venni, mert ez csak egy vélemény, egy gondolat.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. tarmanus   (#1141)

2008. június 11. 10:52

Az optimista belül szomorú- a pesszimista belül sem

Válasz Arkhipélagosz hozzászólására (#1065).

 


2. Arkhipélagosz   (#1065)

2008. június 07. 12:10

a koleszban valahol lehúztak egy wc-t, a lány a hátam mögött betett egy Sade cd-t. Az ablaknál bólogatnak az ével?k, csak nehogy bejöjjenek a nevel?k :))