vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Változás

Műfaj: PrózaCimkék: változás, szex, vágy

Alapjában véve változni sokmindenben és sokféleképpen tudunk, amit most leírtam az egy reggeli gondolat, kis eszmefuttatás. Mintha ráébredtem volna valamire.

Van az úgy, hogy változik a világ és ahogy a világ a világ változik úgy mi is vele. Emlékszem nem is olyan rég minden és mindenki jó volt, úgy éreztem mindegy az, hogy ki féle miféle az illető engem akar akkor miért ne??? Eltöltöttünk egy- egy boldog órát, esetleg éjszakát és ment ki- ki a maga útján. Előfordult olyan is, hogy kapcsolat lett a dologból, de többnyire kongó ürességet hagyott maga után.

     Merem állítani, hogy változunk! Én biztos, hogy ezt teszem. Gondoltam arra is  lehet, hogy a korral jár, vége a húszas éveknek a harmincas kezdetén már lenyugodott az ember. Aztán rájöttem nem erről van szó. A változás felülírja kissé az értékrendünket is, már nem elég ha csak szimplán jól néz ki valaki, újabban keressük a belső értékeket. Előfordul az is, hogy nincs, ilyen ilyenkor kihátrálunk és bele sem kezdünk a kapcsolatba, de még az említett jól eső numerába sem. Fontosabb lett a lelki nyugalmunk is, hiszen van elég gondunk a világban, a munkahely a, hülye főnök az istenverte kollegák és még sorolhatnám. Otthon várjon a tökéletes, aki megért ha nyűgös vagyok, végig hallgatja a gondjaimat, hozzábújhatok és akkor is szeret ha kissé idegbeteg vagyok. Azt persze mondanom sem kell, hogy legyen isteni az ágyban és ne legyen azért csúnya sem. Természetesen tudom, hogy ilyen férfi nem létezik, vagy ha esetleg igen (bár furcsállanám) annak többnyire nem én kellek, mert én szöges ellentéte vagyok azoknak az ,,elvárásoknak,, amiket az imént felsoroltam. Mégis válogatok, mégsem fekszek már le mindenkivel és igenis most már megmondom a véleményem, ha nem tetszik valaki vagy valami. Talán felnőttem?! Rájöttem arra, hogy ebben a dologban is igaz az ami úgy általánosságban az életre is igaz, hogy még mindig hamarabb teljesülnek annak a vágyai aki tudja mit szeretne (adott esetben a fenn említett férfit), mit aki csak úgy egyszerűen szeretné, hogy jobb legyen, de konkrét céljai, vágyai nincsenek.  

    A változás lényege, hogy meg kell dolgoznunk azért, hogy elérjük a célt, le kell küzdenünk néha még önmagunkat is és szerintem ez a kőkemény profizmus.  Aki csak álmodozni tud annak örökké csak az álmok maradnak és az egyéjszakás numerák.

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.