Vándorlás

Vándorlás? Vándorolnak a madarak, az emberek, földrészek és még a lelkek is. Ez a röpke kis szösszenet egy kiszabadult lélekről szól, aki elindul az úton.

Írta: Martina

Szentjánosbogár

Ez egy igazi nagy szerelem, igaz története. Két olyan lényről szól, mindegy, hogy emberek vagy épp apró rovarok, akik ezt valóban átélték testestől lelkestől. A novella különlegessége, hogy folytatásos, így kettő novellát teszek be egymás után.

Írta: Martina

Az utazás

Lélek: rengeteg fájdalmat, emléket, szorongást, örömöt tud raktározni, valahol ott lenn mélyen, ahova sokszor senki sem jut el, még mi magunk sem. Íme egy történet, amiben a főszereplőnk eljutott oda igazán mélyre.

Írta: Martina

A remény

Hol kezdődik az élet? Merre tart? Tudjuk-e ott benn az anyaméhben, mi történik ott kinn, és mi vár ránk ha végre kibújunk onnan a meleg tudatlanságból?

Írta: Martina

A maci

Egy gyermek érzelmei, gondolatai, ragaszkodása, félelmei egy novellába gyűjtve. Vagy nézzük meg egy picit jobban! Talán nem is kell ahhoz gyermeknek lenni, hogy ezeket mind átéljük felnőttként is!!

Írta: Martina

Nekem adtad

Írta: Martina

A féreg

Sajnos rengeteg "féreg" él közöttünk, lehet, hogy a szomszédunkban, közvetlen környezetünkben. Nagyon nehezen fogadjuk el a pusztítást amit maguk után hagynak,és örök életre megsebeznek minket. (ez egy készülő regény részlete)

Írta: Martina

Látogatás

Clare elindul édesanyja szülinapjára....mint sok más lány a világon, lehet, hogy ugyanabban a pillanatban.....de ez a látogatás valahogy mégis más.....( ez a kis novella, egy készülő regény részlete)

Írta: Martina

Hol rontottam el?

HOL RONTOTTAM EL? MI A BŰNÖM? MEDDIG ÉS MIÉRT KELL VEZEKELNEM? Próbálok visszamenni a legelejére, talán a fogantatásom pillanata jó lesz, gondolom magamban.

Írta: Martina

Befőttesüveg

Aki olvasta a "Maci" és a "Szentjánosbogár" novellákat, az tudhatja mire számíthat ebben a rövid kis írásban. Egy másik kis hernyó, aki gyanútlanul rágcsálja a falevelet, amikor lesodorja egy alma a fáról.....

Írta: Martina