Két világ

Egyik reggel iskolába menet, mikor láttam az erdőben lakó hajléktalan kutyáját, jutott eszembe ez a rövid történet. Egy pillanat volt, egy kép, és mégis; igazi történet lett belőle.

Írta: Soza

Zöld Sárkány

Írta: Soza

Apró vágyálmom

Írta: Soza

*Bűnhődés*

Ez egy fantáziatörténet, ami a középkorban játszódik, de vehetjük úgy is, hogy egy másik világban. Egy nő, egy fiatal asszony élete, ami belecsúszott a sivárságba és ezen próbált elkeseredetten változtatni.Menekülése a Boldogságba.

Írta: Soza

Pokoli Tánc

Írta: Soza

Vásár

Az igaz szerelemről, az áldozatkészségről szóló rövid történet. Egy beteges, rossz álom a kínzó veszekedés után? Ködös valóság? Látomás? Ki tudhatja...?

Írta: Soza

Hazatérés

Ezt a történetet tizenhárom évesen írtam. Ma olvastam át újra; meglepődtem, hogy semmit sem kellett javítanom rajta, csak néhány nyelvhelyességi hibát, amit észrevettem az eltelt két év alatt. Szerintem teljes a történet. A modnanivalójával a mai napig egyetértek:) Jó szórakozást!

Írta: Soza

Éjszaka

Egy élethelyzet. Talán többen is megélték már, talán még senki. Minden esetre nem szívesen beszélnének róla, az biztos! Nem tudok mit hozzáfűzni: Jó szórakozást!:)

Írta: Soza

Egy indián emlékiratai

Egy indián férfi szemszögéből láthatjuk a küzdelmet, a hódítókkal szemben. A történet második része, az "Egy hódító emlékiratai", már készülődik. Jó olvasást!

Írta: Soza

Kőpillangó

"A keze mozdul meg először. Az égre emelt jobbjának mutatóujját behajlítja, megmozdítja a csuklóját, majd leengedi a karját. Minden mozdulatát a karcolódás hangja kíséri, de az esti hűs levegő kegyes, és nem viszi messzire a hangját"

Írta: Soza