Leltár miatt zárva?

Leltár miatt nincs kiszolgálás.Egy leltár,ami felboríthatja a napodat.Egy vevő,aki színt visz a szürke hétköznapok monoton egyhangúságába,avagy a vevőközpontúság.

Írta: Kovács István

Mallorcán nyaraltam

2007 szeptemberében egy nyereményjáték fődijasaként Mallorca szigetén tölthettem el egy hetet.Már az indulás is izgalmakat tartogatott,majdnem egy napig tartott az út. De még ezen is csak nevetni tudtam,6 óra 50 perckor indult volna a gép,de 11 órakkor még repülőgép sem volt.

Írta: Kovács István

véradás

Addj vért Te is!Véradásoddal 3 embert mentesz megés még jól is fogod utána érezni magad,nem lesz magas vérnyomásod,emellett ajándékkal is kedveskednek.

Írta: Kovács István

Nyolc Kan

Valamikor réges-régen ,egy messzi,messzi, pesti füstős "kultur"-helyen szilvesteri bulit szerveztek.Néhány szeleburdi,midenre kész fiatal mindent megtett azért,hogy mindenki száára felejthetetlen legyen.

Írta: Kovács István

Álomesküvő

Angliában egy nyolc éves ,halálos beteg kisfiúnak különleges utolsó kivánsága.megható és könnyfakasztó tőrténet,mindenki csak erősen felkészülve olvassa.

Írta: Kovács István

szerencse

Szerencse,vagy szerencsétenség???Ezt nem lehet határok közé zárni.Kinek mi a szerencse? E kis tanulságos tőrténet elolvasása után ki tudja??Mindenesetre olvasd el és utána döntsd el te!

Írta: Kovács István

Pál utcai fiúk

Ez a mű máig meghatározó része életemnek.Monár Ferenc 100 éve csodálatosan írt a barátságról,hősiességről.Remekűl felépített tőrténetében minden karakter a helyén van.

Írta: Kovács István

Igaz szerelem a modern korban

2010 május 30.Nagy napra ébredt két fiatal. Timi egy oviban dolgozott a konyhán. Józsi 9 kemény év után hagyta ott első munka helyét,mivel eléggé megunta már csak a vállalat létezik semmi magánélet. Utazgatott,az interneten kezdte építeni azt a világot,ami számára megfelelő volt.

Írta: Kovács István

Az eszetlen és felelőtlen száguldás Halálba vezet!!!!!!!!!!!

Hiába a hetente felbukkanó hírek hasonló balesetekről,hiába a szülői aggódás,ha felelőtlen taknyosok,apuci pici fiacskái kapnak egy vagány verdát,beleszáguldanak végzetükbe,másokkal együtt. 'Nem lehet megóvni a gyereket,15 évesen,..inkább az a kérdés 17 éves gyerek alatt miért van ilyen autó??

Írta: Kovács István