vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Leltár miatt zárva?

Műfaj: ÉrdekességCimkék: cigi, vásárló, benzinkút

Leltár miatt nincs kiszolgálás.Egy leltár,ami felboríthatja a napodat.Egy vevő,aki színt visz a szürke hétköznapok monoton egyhangúságába,avagy a vevőközpontúság.

Először is le kell szögeznem,megértő vagyok,de ez azért durva:)
Egy multinál dolgoztam  8 évig és jol tudom,mi alkalmazottak sem vagyunk mindig toppon,és a betérő emberkéket nem igazán érdekli pillannatnyi lelkiállapotunk,csak vásárólni szeretne:)

Az áruházunk melletti benzinkúton veszem meg minden reggel az ujságokat és egyéb nyalánkságot.
Valamelyik reggel is beálltam szépen a sorba már ismerősként üdvözöljük egymást a kasszás lánnyal(aki egyébként nagyon jol néz ki:)).

Tehát itt álldogálok a sorban és látom nagyon serénykedik valamennyi alkalmazott,és végül látom a nagy feliratot a dohányáruknál és a piás termékeknél.hogy leltár miatt nem tudnak ezekből adni:)

Az előttem állo pasi már mikor beszáguldott,igencsak türelmetlen volt,én nem tudom merre bambult,de mikor sorra került cigit kért.
-Bocs ,de leltár miatt nem adhatok-válaszolt a pénztáros.
Ekkor jött a váratlan fordulat,hösünk,akinek valoszinű nikotin hiánya volt,átkurjantott a hosszu sor miatt kinyitott másik kasszához:-És te?

természetesen nem birtam ki nevetés nélkül:)
a srác meg idegekkel nem bírta,és igen feldultan távozott.
(hozzáteszem megodhato lett volna a szitu ha kiszolgálják és egy külön listán vezetik A LELTÁR ALATT kiadott termékeket,de ez csak az én véleményem).

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.