Kamikaze.

Egy rövid Sci-fi, de nem kizálólag sci-fi rajongóknak. Talán most több időt szántam rá (2óra) és kicsit összeszedettebb lett. Na-még-huszonöt-karakter! És GÓóól !!!

Írta: laca6909

Karácsony-babgulyás.

Az otthon melegéből kinézve fagyos a tér. De vajon valóban tudjuk mennyire hideg kint az idő? A reményvesztett embereknek miért nem kell a segítő kéz a felkapaszkodáshoz? Ez egy paradoxon. Ha reményvesztett vagy, akkor okod sincs a felkapaszkodásra.

Írta: laca6909

Hat betűs remény.

Írta: laca6909

Monológ egy jobb életért. (Felhívás keringőre)

Nem vagyok Depis! Nem kezelnek kényszer gyógykezelésen! Csak néha betelik és kilöttyen a pohár. Bátran hozzáfűzhetitek a saját gondolataitokak, szívesen veszem!

Írta: laca6909

Tizenöt-perc erotika!

Kíváncsi vagyok,hogy vajon a Lányoknak, vagy a Fiúknak jön be jobban?! Titkon remélem, hogy tetszeni fog a Csajoknak is! Ha mégsem, akkor csúnyán mellé lőttem.

Írta: laca6909

Világvége.

Sok világnézet eltérően ítéli meg az embert, és az Ő életét, helyét az Univerzumban. Hogy kinek van igaza, avagy mind tévúton járnak? Ha én lennék Isten....! De, szerencsére nem vagyok! Az első kérdésem ez lenne.... A teremtés dilemmája! De, ezzel a bevezetővel most lelövöm a poént. Üdv.

Írta: laca6909

A gyávaság bűnhődése.

Az élet megalkuvások sorozata,vagy talán pontosabb megfogalmazás, hogy aki képes alkalmazkodni, annak jobbak az esélyei? Hol van a holtpont. Mikortól hívjuk alkalmazkodónak, és mikortól megalkuvónak embertársunkat? És kell e "nyelni" egy életen át, vagy lépjünk tovább időben?

Írta: laca6909

A Mester és a Múzsa.

Emlékszem amikor tizenöt évesen először Passuth-ot vettem a kezembe. Negyven oldal után leraktam és két napig nem is nyúltam felé. Azután szépen apránként sorról sorra átrágtam magam rajta, de lehet, hogy néhány részét még a mai napig sem értem? Vagy mégis!?

Írta: laca6909

Háton feküdt, zihálva.

Valaki tud mondani olyan irodalmi műfajt, amibe ez az írás belefér. Vagy csak egy félkegyelmű bolond firkálgat ingyen itt, mert megteheti? Lehet, hogy semmi értelme? Az életnek sincs semmi értelme!

Írta: laca6909

Az én betörőm.

Kedves olvasók, írótársak! kérlek fogadjátok szeretettel. Olvassátok és véleményezzétek. Ez csak egy szösszenet. Nem kíván egekbe emelkedve világot megváltani, csak szavak és gondolatok folyama! Jó szórakozást!

Írta: laca6909