Anya?

Az első reakció, a dermedtség állapota. Moccanni sem mert, még a lélegzetét is visszafojtotta, úgy figyelte a hangot. Drága nagymamája sokat mesélt neki Piroskáról, meg arról a gonosz farkasról.

Írta: Kallódó

A MOLY BALLADÁJA

Írta: Kallódó

Holdtánc

Írta: Kallódó

FAROCK

Írta: Kallódó

Hideg - Meleg

Írta: Kallódó

Elveszett emberek, elveszett lelkek

Az alkohol méreg! Megmérgezi a testet, a lelket. megöli a barátságot,emberséget,józanságot. Tönkreteszei, az egyéniséget, eltompítja az érzékeket, szébomlasztja a családot. Nem tűr meg maga mellett mást, csak magamagát. Aki nem tud mértéket tartani,az soha ne igyon alkoholt.

Írta: Kallódó

Saját keresztem-Variációk

Mint minden földi halandónak,nekem is meg van a saját keresztem. Persze két egyforma kereszt nincs. Kinek könnyebb,kinek nehezebb,kinek simább,kinek durvább,szálkásabb,göcsörtösebb.A közös,csak annyi bennünk,hogy életünk végéig cipelnünk kell.

Írta: Kallódó

Drakula gróf is üzletel

Ez a kis történet, az én képzeletem szüleménye.Bár ha jól belegondolunk, akár meg is történhetne,vagy meg is történhetett volna.Annyi furcsaságot lát,és hall az ember, talán már nem is csodálkozunk semmin!

Írta: Kallódó

BODAG

Időnként csak jönnek a gondolatok.Lehet,hogy jobb lenne magamban tartani őket,de csak dagadnak,mint a kenyértészta,és kényszert érzek,hogy leírjam,kiírjam magamból őket.Lehet,hogy csak bodag lesz az egészből,de bízom benne,hogy néhányan szeretik abodagot is!

Írta: Kallódó

A CSODA

Mi emberek,tisztelet a kivételnek,sajnos közömbösek vagyunk. Elrohanunk, mindennapjaink,és egymás mellett.Pedig a világ számtalan csodával van teli,csak meg kellene állnunk egy pillanatra,és nem csak néznünk,hanem látnunk kellene.

Írta: Kallódó


IDŐUTAZÓ

Írta: Kallódó

Mondom én...

Nem szeretném,ha bár ki is azzal vádolna,hogy valamelyik remek humorú,íróhoz,költőhöz akarnék hasonlítani.Nem vágyom babérokra.Amennyi a krumplifőzelék ízesítéséhez kell,megtalálható a háztartásomban.Ha csak egy embernek is sikerül az ajkára mosolyt fakasztanom,nekem ez untig elegendő.

Írta: Kallódó

Nincsenek holnapok

Írta: Kallódó

Rebeka

Rebeka,egy angyalinak tűnő kislány.Mindenki szívét meglágyítja,csak az Öreg érzi,hogy valami nagyon nincs rendjén,ezzel a gyerekkel.Hogy igaza van e,vagy csak a hosszú évek rossz tapasztalatai tévesztik meg?Ha érdekel a válasz,olvasd el ezt a kis mini krimit!

Írta: Kallódó

A kobold éneke

Írta: Kallódó

Alli-te-ráció

Írta: Kallódó

Dédanyámnak nyikorog a térdkalácsa

Írta: Kallódó

Napszúrt vers

Írta: Kallódó

FAMESE

Írta: Kallódó

Az öreg mormon dünnyögése

Írta: Kallódó