vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Egy ember a sok közül

Műfaj: ÉrdekességCimkék: önismeret, élet, emberek

Általános emberek vagyunk, kik hajtják a fogaskereket, de van értelme? Széthajszoljuk magunkat a pénzért és utána emlékezni fog ránk az emberiség? Nem, és a legjobb dolgokból is kimaradunk… A család, a gyerekeink, a nagy Ő, szerelem és a szeretkezés és nem a SZEX, a SZERETKEZÉS.

Egy ember a sok közül


Általános emberek vagyunk, kik hajtják a fogaskereket, de van értelme? Széthajszoljuk magunkat a pénzért és utána emlékezni fog ránk az emberiség? Nem, és a legjobb dolgokból is kimaradunk… A család, a gyerekeink, a nagy Ő, szerelem és a szeretkezés és nem a SZEX, a SZERETKEZÉS. Mit ér életünk, ha nem használjuk ki minden percét??? Elveszünk vagy alkotunk egy olyan világot, ahol nem tűnünk el az árban.


Érdekes, ha nem tűnsz ki a tömegből, elveszel, mint tű a szénakazalban. Valaki vagy a sok közül, mégis kicsoda? Válaszod: TE egy könyvelő, vagy hacker, vagy pszichológusként dolgozol? Ez nem te vagy, csak a munkád, akkor ki is vagy valójában??? Pedig ez egy nagyon egyszerű kérdés magad felé: Ki vagyok én? Gondolkozz… Tudsz rá válaszolni? Nagyon nehéz. Ki vagyok én? Mit akarok én az élettől? Mi az életcélom? Ezt hogyan fogom elérni? Mindent megteszek, ezért? Most elgondolkodtál? Hogy ki is lehetsz? Ami biztos: egy lény, aki biztonságra, és igaz szeretetre vágyik és keresi, hogy miért is van a Földön? Nehéz kérdések ezek, hiszen nagyon-nagyon mélyre kell ásnod, hogy választ találj és foglalkozz ezekkel a kérdésekkel. Ha belegondolsz, nagyon egyszerű a válasz, csak magadba kell nézz, és megkeresned a siker titkát. Különféle könyvek, filmek megfogalmazzák, hogy rávezessék a földi halandókat a válaszra. Annyit elárulok, hogy mindennap ott van előttünk, mégsem vesszük észre, pedig csak tükörbe kell néznünk.

A kulcs TE vagy, a saját sorsod kovácsa TE vagy, nincs ezen mit szépíteni, felébredtél?


Na, mit lépsz???
 

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 1 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Zseva   (#27496)

2013. június 22. 08:58

Kedves Gerikkkee... Igazad van, a munkám nem én vagyok. De az sem mindegy, mekkora elánnal végzem azt, amit végül is választottam. Cél? Hát ez volt az életcélom és megvalósítottam. Igaz, hogy sok mindenről le kellett ezért mondanom. Az életünk olykor, van akinél megfordítja a sorrendiséget. A célunk először megtalálni az élethez való jogosultságot, a munkát. A nélkül nincs család, nincs mindaz, amit felsoroltál, vagy ha igen, nem olyan, mint amire vágysz. Mi teremti meg a mindennapokhoz szükséges feltételeket? A munka. Ilyen világot élünk! Létezik szerinted más is, amikor a sorrend fordított?