vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Kék villám

Műfaj: PrózaCimkék: történt valamikor

Forró éjszaka volt, a kocsi csak zöttyent minden útburkolati hibán. Az Audi tengelye alig bírta a megrázkódtatást. Ádám rendőr volt, épp a rá szabott utat ellenőrizte végig. Péntek sötéte takarta vágyait, nem járt más az agyában csak ez a tüzes lány, a Horgász, és a Zsindely utca sarkánál álló házba

Kék villám

Forró éjszaka volt, a kocsi csak zöttyent minden útburkolati hibán. Az Audi tengelye alig bírta a megrázkódtatást.
Ádám rendőr volt, épp a rá szabott utat ellenőrizte végig. Péntek sötéte takarta vágyait, nem járt más az agyában csak ez a tüzes lány, a Horgász, és a Zsindely utca sarkánál álló házban. Igazán szerette látni, ahogy meztelen jógáját gyakorolja. Az éj sötétjéből figyelte, hetek óta ahogy a testét átadta a mozgás statikus kultúrájának. Szemével mindig a vágy tárgyát követte, ahová ő is hatolni akart.
Szinte érezte, ahogy szájával, nyelvével érzi az ízeket, végig futva ott ahol kell, izgatva a test minden eldugott cseppjét, nedvességét, imádatát.
Rá lépett a fékre, vigyázva, nehogy zajt csapjon. Kiszállt a kocsiból és nem tudott dönteni, csengessen, avagy mégsem. Most jött el az idő, dönteni kell, nem bírt magával.
Csöngetett.
Ádám, mint minden rendes rendőr, foglalkozott a testével is, építette, de különleges is volt, mert az egyetemet cserélte szolgálatra. Közel százharminc volt a logikai IQ-
ja, jól beszélt Angolul, Németül, és kicsit Olaszul is.
Egyedül a feletteseivel nem jött ki, mondjuk épp az őrnagy asszonnyal. Nem is tudott előre jutni. Pedig nagyon akart.
Csengetett! A lány fürdőköpenyben nyitott ajtót.
Megszólalt: Szia Ádám, már vártalak, hoztam Jégert, kérsz?

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.