vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Sok közül az egy

Műfaj: ÉrdekességCimkék: döntés, emberek, élet

Egy ember vagy, de lehetsz több személyiség is, bár kivágod magad azzal, hogy sokszínű vagy. Ez egy nagyon jó érv, csak sokan kihasználják ezt a szöveget. De RAJTAD áll, hogy beállsz a sorba és elveszel a tömegben, vagy ellent mondasz az érdekembereknek.

Sok közül az egy


Egy ember vagy, de lehetsz több személyiség is, bár kivágod magad azzal, hogy sokszínű vagy. Ez egy nagyon jó érv, csak sokan kihasználják ezt a szöveget. De RAJTAD áll, hogy beállsz a sorba és elveszel a tömegben, vagy ellent mondasz az érdekembereknek. Akik csak addig tartanak fontosnak, míg „nagy menő” vagy és az ő életüket éled. Ami, igazából nem vall rád, csak félsz ellent mondani.


Semmiség, amit tenned kell, csak légy önmagad, és söpörd le magadról a külső szennyet. Vagy ez kell neked? Akkor vágj bele, de NE lepődj meg, ha nem azt fogod kapni, amire vágysz. Ez csak rajtad áll, TE döntesz. Viszont, ha figyelsz, és lejjebb adsz a csili-vili látszat világból, megláthatod az igazi barátokat, pasikat, nőket, embereket. És most komolyan, milyen érzés az, ha akármit teszel, ott vannak mögötted a BARÁTAID, a barátaid. Lehet, hogy rossz döntést hoztál és elástad magad elég sokáig, de a döntéseinknek súlya van. Az IGAZI barátok a rossz döntéseid ellenére is melletted állnak, a másik banda viszont NEM. Melyik hangzik jobban??? … Valamelyik, mindegy, te döntesz, melyik kell. Maradjunk, hogy kitűnsz a többiektől, mert önzetlenül adsz. Lehet, hogy észre se vesznek, mint lehetőség, de kicsit mégis jólesik nekik, hogy más vagy. Idővel, lehet rájönnek, mekkorát hibáztak, hogy más világban éltek, de mindenki saját maga kovácsa. Saját tapasztalataim alapján, lehet, hogy sokan ismernek, mert imádok bulizni, DE attól függetlenül, ha nem lenne egy szponzorom, akkor lehet nem is találkoztunk volna. Ez semmit nem jelent, mert én ugyanaz az ember vagyok elveim szempontjából. Higgyétek el nincs annál jobb, ha egy másik embert önzetlenül felvidítasz. Próbáld ki, hogy mindennap teszel valami jót önzetlenül!

 

Megváltozik az életed!
 

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Gerikkkee   (#29355)

2014. március 05. 21:20

:)

Válasz Zseva hozzászólására (#27495).

 


2. Zseva   (#27495)

2013. június 22. 08:41

Kedves Gerikkkee! Én megpróbáltam, talán kicsit későn, de önzetlenül. Segítettem másoknak, mert megkértek rá. Egy újabb lehetőséget adtam viszont ezzel, hogy megtudtam, Ők nem az igazi BARÁTAIM. Voltak, talán, valamikor. Az is tévedés volt. Csak dédelgettem magamban. Tanulságos cikked nagyon jó abból a szempontból, hogy ráébreszt talán sokunkat, hogy mennyire kevésen múlik. Kár magunk előtt illúziókat görgetni... A valóság, ha kegyetlen is, de kimozdít a holtpontról. Ismered? "Kígyót melengettem a keblemen!"... Belőlem ezt hozta le... a barátokkal való együttlét... Hát nekem nem ez az élet!