vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Változás

Műfaj: EgyébCimkék: változás, gondolatok

Változik körülöttünk minden, és jobb, ha mi is változunk vele - amennyiben nem akarunk a dinoszauruszok sorsára jutni. Kell a változás! - mondják azok, akikben csak a tettvágy dolgozik, ész nélkül...

Változik körülöttünk minden, és jobb, ha mi is változunk vele - amennyiben nem akarunk a dinoszauruszok sorsára jutni.
Kell a változás! - mondják azok, akikben csak a tettvágy dolgozik, ész nélkül...
A változás önmagában csak mozgást takar, csak arra jó, hogy az unalmas hétköznapokat szétzúzva stresszelje az embert. A változás nem jelez irányt, márpedig nem mindegy, hogy elégetem, amit írtam, vagy megosztom veletek. Leginkább az írásom szemszögéből nézve igen jelentős a különbség. Talán a pozitív változást kellene előtérbe helyezni! No persze, amíg minden változás jól fizet, addig ki a csuda töri még azon is a fejét, hogy az jó legyen?
- Nekem jó. A cimboráimnak is jó. Minden rendben van velem! Nagyot alkottam! Megmozgattam a változásért rengeteg embert - tanuljanak csak meg szépen dolgozni! Tudják is ezek, mi az, hogy átlátni egy hatalmas tervet, megvalósítani az álmokat! Fontos ember vagyok, és alkottam!
No, de miért lett barna? És ez a szag...

 

 

(A történeteim és verseim kivétel nélkül mind a fantáziám szüleményei. Kérem, hogy senki ne azonosítsa őket se velem, az íróval, se a szereplőimet más valóságos személlyel! Ködmadár)

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Ködmadár   (#27556)

2013. június 28. 13:37

Kedves Macsek! Ha új gondolat jön, megosztom veletek örömmel! :-) Most van esély, egy kis változás előtt állok, és bizakodó vagyok az irányát tekintve! :-) Remélem, hogy a jelenlegi inger szegény környezet elhagyása új energiákhoz juttat! :-)

Válasz Macska hozzászólására (#27554).

 


2. Macska   (#27554)

2013. június 28. 11:26

Kedves Ködmadár! Kérek még ilyeneket! :-)