vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

A jobbkezes férfiujjak hajnala

Műfaj: SzakirodalomCimkék: szerelem, szex, testrész

Két nézet van a testről e tárgyban. Egyrészt a testrészi nézet, másrészt azok összefüggő párbeszédeinek a nézete. Ezen view egyelőre csak egy adott testrészen belüli entitások párbeszédéről szól! Ha valakit bánt kérem, csukja be a szemét! Mottó: a szex is a mindennapjaink része, beszéljünk róla!

Tegnap beszélgettem az ujjaimmal. Ők mesélték a lenti történetet. A történetet, melynek ez az első darabja, hisz egy reggelt ölel csak fel! Ők élik meg így. Ők és a szervezetünk. Ez a történet sem jöhetett volna létre nélkülük!

03:00
(srácok! Ha jól érzem a Gazda lassan bepisil. Ki kéne vinni! A francnak iszik ez annyi teát lefekvés előtt) 
-Éééén, nem fogom meg neki!
-Jaj te mit dumálsz?! Te ott a balon. Írni sem tudsz! Majd mi, elintézzük.
-Igazam van, srácok?
-Neked mindig igazad van Tömzsi!
(A Gazdát kivitték a lábak és…)
-Na, fogjuk meg a gyémántot!
-Hááát, ez ma elég kicsi! Inkább grafit!! Ne szorítsd úgy te! 10B-s ha lehet! Így jó! Most várunk!…. Eeegy… kettttőőőő… háááá…rom! -Most! Rázd! Rázzaaaad! ….
-Szép munka volt srácok! Kössétek meg a pizsamáját!
(Pizsama beköt, Gazda el)
-Hé!!!!! Hozzátok vissza! Én pisis vagyok! Ezt a palit! Itt fogok bűzölögni reggelig. Állandóan lebrunzol!
-Te úgyis mindig nedves helyeken jársz! Megszokhattad! Na aludjunk!

04:13
-Srácok! Ébresztő! Most jött a jel a fültől! Erősödő nagyfrekvenciás zümmögés!
-A vérvámpír! Már megint!
-Na, nyomás hessegetni!

-Nna! Visznek vakargatni! A balon meg nyugodtan alszanak. Satnya egy ötösfogat!
-Miért mindig az én körmömmel? A Tömzsi, miért nem vakar!???
-Mert én vagyok a főnök jó? Behúzok bármelyikőtöknek. És nekem mind a négyötöket támogatnom kell. Így be lehet fogni! Nélkülem fogatlanok vagytok!
-Koszos lett a körmöm. Ebből mindig gáz volt, amikor megyünk cseppkőnyezni!
-Hehe! Én szeretem! Talán ma is lesz! De előtte ki szokott menni, megmosni engem!
-Jaj Mutató, te olyan egoista vagy. Azt hiszed nálad az ész? Hogy te majd megmutatod a tuttit a Gazdának. A sok hülye szem nem is téged néz, hanem valahova a távolba! A Tömzsi mellett sehol sem vagy! Ott fityegsz csak a másodikon.
-Gyűrűfütty kisfiam. Te ne percegjél itt! Először is évekig tudsz hordani egy abroncsot nyekkenés nélkül, majd elfáradsz és odaadod a balnak. Milyen ujj vagy te??? Nincs benned semmi kitartás, becsvágy? Ha barlangászni megyünk, oda se férsz. Ha a Gazda jót akar, külön utakon járunk tőled, egyébként meg…
-Én is azon az úton járok Mutató! Jobb, ha …
-Na! Megszólalt a kávéscsészék réme. A hercegnők királynője. A vonzástörvény halála. Te beszélsz Kiscsákó? Állandóan el vagy tartva! Élveteg mitugrász! Örülj, hogy a gazdában van spiritusz és nem hagyja rajtad nagyra a szaruját. Szép lennél úgy! Benne egy ékszerrel! BOÁ!
-Csend legyen! Én itt hallgatlak benneteket mindkét oldalról egész nap. Nem bírom ezt a rengeteg középszerűséget!
-Na, te aztán jól bemutattál nekünk Hosszúpuska! Nagy a szád, nagy a szád, de néha nem férsz be sehova! Nélküled bőven meglennénk! Fogpiszkáló!
-Éééén? Nektek egy ütő kell a triambulumhoz, hogy lihegni tudjatok egy „A”-t, de én egy G-t is simán kicsapok! Csak hívnom kell!
-Srácok! Hagyjuk az erotikát, mert rátok fogok, most szólt a kéz, hogy szét lesztek ültetve!
-Hehe! Oké Tömzsi! Aludjunk! Egyébként jobb ha befogod, mert neked, csak a neved hüvely-k, de ott még sose jártál, csak gombfocizol, amíg mi bundázunk a zamatban!

06:00
-Mocorog! Érzitek, ahogy alig van bennünk erő!
-Tudod?! Amit tőlünk is, meg mindenkitől elvont, az belement neki a gyémántba. Annak a hosszúhajúnak a szája, így hívja!
-Mindjárt mehetünk barlangozni. Ismerem már a Gazdát!
-Hallod Kiscsákó! Mi meg vagy kint maradunk, vagy mehetünk a fenébe!?
-Jaj Gyűrűs! Ha nem lennénk idekötve, te lennél az első, aki eltép innen! Függetlenségpárti! 

(Gazda ráborul a Nőre! Szereti! Szereti, ahogy az szuszog, ahogy emelkedik annak a vérnyomása, ahogy dobban a szíve, ahogy kifarol a takaró alól és az évekig rejtegetett kincset szemérmetlenül felajánlja az ujjak, a gyémánt, a nyelv játékának!)

[itt általában megállnak a regények, véget ér a film! Ám az ujjak elmondták nekem, hogy ez a játék, számukra örömteli, ugyanakkor fárasztó. Kértek ne adjam fel, mondjam el a történetüket, a véleményüket, az örömüket. Hát legyen! [egyperces]

A Gazda keze elkezdte simogatni a nőt. Az ujjak és a tenyér gyengéden borzongtatták a nyaki pihéket, a száj nedvét, a mellek dombjainak meleg árnyékait, majd a háton, a gerinc mellett elhaladva utat kerestek egy megközelíthetetlennek tűnő rejtett tárna felé, mellyel hangokat, remegést, későbbi nyugalmat tudott a nőből kicsalogatni. Önmaga és a Nő megnyugtatására! Ezt régen óránként, majd csak naponta, majd hetente és talán egyszer már csak a kezek játéka lesz a nyugalom forrása. A Nőnek, ezt meg kell kapnia!
-Száraz! Ez már megint száraz! Mit gondol ez? Hajnal óta elvonásunk van, ez meg itt alszik, mint a porzó vese! Hélo!!!!!! Na gyerünk fiúk! Simogassuk, mint a könnyező szüzet!
-Hé ti öten ott! Csináljatok valamit, mert lankad a türelmem!
-Oké grafit! (hú ezt hogy utálja)
-Simogassuk együtt fiúk. Gyerünk!
(az ujjak belemerültek a játékba és legváltozatosabb formában játszották a szeretet kakofóniáját. Nyitogatták, becézgették, simogatták az ujjlenyomatuk redőivel.)
-Szóljunk a szájnak!
-Mutogató! Neked pisiízed van! Nyalogasson téged a délibáb!
(A kezek örömkönnyeket fakasztottak, cseppkőnyeket, de a Gazda még várt. Örömet akart szerezni. Igazi örömet. Nem magának, hanem a hanyatt fekvő huzatos Nőnek is. A szeretett nőnek, akinek fontos volt a kielégülés, ellazulás!)
-Fiúk! Bemehetek! Én kezdek! Hosszú! Majd gyere be te is! Azért úgy a jó, együtt!
(A Mutogató eltűnt és bent meleg, nedves ringatódzásba kezdett. A végén látott valamit, de tudta, hogy Ő nem ér el oda. Az a gyémánt dolga. Sose beszélték meg, de azt tudta, hogy fészkek vannak bent. Azt is, hogy Ők csak az előrörs, de a Nő igazi ero génje odabent ível! Az Ő és a Hosszú feladata, a kinti ugar feltörése volt. Fölötte ott volt valahol a G, de azt csak a Hosszú érte el és a G-t hívni kellett! Csak úgy, nem jött elő!
Körülötte tágulni kezdett a tér, és egyszer csak megjelent mellette a Hosszú is. )
-Előre-hátra, mi Hosszú?
-Lassan fordulnunk kell Mutikám! Kint a fiúk egyébként még laza félökölbe össze vannak szorítva, a Tömzsi meg már csiktalónkodik a nyelvvel együtt!
(Odakint ez alatt..)
-Szerinted mi is lehetőséget kapunk Kiscsákó? Neked ott a szélen több emléked van!
-Hááát! Volt, hogy bent voltatok hárman, de annak gyémánt nem nagyon örült! Én akkor persze itt flangáltam kint egyedül! Ennél a Nőnél nem férünk be a keretbe! Talán a másik úton bemegyünk. Ne gyűrd magad! Valami munka akad majd!

[ezt az ágat idő (egyperc) hiányában hagynám! [egyperces

-Na, Mutikám! Fordulunk kérlek! Ennek a kéznek azért van érzéke a finom dolgokhoz! Pont időben. Érzed, ahogy szorul a hurok? Egyre gyakrabban! Én lassan beviszem övön alul a G-t! Egyszerű! Figyelj és csináld velem! A gazda így szokott elküldeni valakit melegebb éghajlatokra! Csak itt hívnom kell, így a G-t!
-Gyere, Gyere, Gyere, Gyere….
(Az ujjakat szorítva jönnek az öröm hullámai, melyeket azok fojtó ritmusban és fojtogató nedvességben élnek át, hogy helyüket átadják gyémántnak, aki a második, immár mélyebbre hatoló gyönyörbe tudja belökni a Nőt)
-Na milyen volt srácok? Mi a Gyűrűssel megjártuk a hadak útját. Próbáltunk dörömbölni, de ti el voltatok foglalva!
-Ezt nem lehet elmondani Kiscsákó! Fantasztikus érzés. És te is láttad, ahogy néha a Nő és a Gazda nyelve közé szorultunk és megtisztultunk mi is! Neked Tömzsi?
-Én csináltam mindent idekint! Nem tudom, ti miről beszéltek!? G, meg mittomén! Én csak köröztem, köröztem, találkoztam közben a nyelvvel és csókolóztunk szemérmesen, az ajkakkal! 

(hosszas pihentető pihegés után a Gazdát elvitték pisilni, inni, rágyújtani és inni egy kávét, hogy a Nő boldogan kinyújtóztathassa immár ismét szemérmessé vált testét és ábrándozzon arról, hogy reggelit is kap)

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.