vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

A zene erotikája

Műfaj: NovellaCimkék: napfény, édes, gondolkodás, érzelmek, érzelem, vágy, elmúlás, regény, kedves, étterem, kopogó, cipő, tánc, lélek, test, szex, sex, csók, boldogság, halál, élet, olasz, terasz, magány, szerelmes, szerelem, férfi, a nő, zene, erotika, ember, cél, küzdelem, utca, árnyék, szív, félelem

Kedves Olvasó! Első regényem első oldalát hóbortból felraktam. A címét sajnos nem árulhatom el. Hamarosan megtudod és elolvashatod az egészet. Addig is várom a találgatásokat.


Kopogó hangot hallottak a labdázó kisfiúk. Egy nő sétált végig azon az utcán, ahol a napfény alig szűrődött át a fák lombkoronáin. Éles árnyékok díszítetteték a nő előtt az utat. Az utca végén vidám muzsika szólt. A nő a zene irányába tartott. A zene erősödött. A fiúk csodálkozó arckifejezése távolodott, a kopogó hang egyre tompább és tompább lett. A nő tekintetében hirtelen valami félelem suhant át. Egy pillanatra megállt. De tényleg csak egy pillanatra, feltűzte vörös haját... és tovább ment.


Egy étterem teraszán párok üldögéltek és magányos férfiak cigarettáztak. Füst takarta a szemeket, melyek aligha pillantották meg a nyugvó nap és a lombkoronák közös alkotását, melyen végigsétált az a nő, akit csak a muzsika vonzott és a szerelem...


A megzenésített vágy az étteremből szólt. A nő a teraszra lépett. A zene leállt. Helyét átvette egy másik ritmus: újra kopogott a fehér hangszer, ami a nő lábát szolgálta. Mindenki a hang felé fordult, még a párok is. Az idő egy pillanatra lelassult. A férfiak ízlelve hallgatták annak a lénynek a zenéjét, aki áttörte a füst birodalmát és belépett az étterembe. Csak a csend maradt hátra.


„O SOLE MIO” dallama hangzott az étteremből, mikor a nő besétált. A férfiak visszafordultak és tovább szívták a cigarettát a magányos teraszon. Az egyik férfi azonban nem gyújtott rá. Képtelen volt. Képtelen volt bármire is, ami fizikai cselekvéssel párosult volna. Az olaszos étterem felől ünneplő hangok távoztak. Ezek a hangok új érzéseket keltettek a férfiban. A remény ébredező érzései kavarogtak a lelkében. A férfi meggondolta magát: hirtelen rágyújtott és ivott a száraz vörös borból. Homlokán izzadság keletkezett, melyet letörölt az asztalon lévő szalvétával. Erőt vett magán és felállt, mintha hőstettre készülne. Az étterem szándékosan koptatott ajtajára nézett és elhatározta, hogy...


Ekkor a zene leállt. Az ajtó nyílni kezdett. A nő az étteremből a teraszra lépve észrevette az álló férfit és a félelem újra ellepte a tekintetét. Egy erős kéz karolta át a nő derekát. Az erős kéz tulajdonosa csókra bírta a nőt. A férfi még figyelte a nőt és az idegent, ahogy nevetve távolodnak a szürkületben. Nézte őket és egy idő után a füst elnyelte a gondolatokat. Leült és elnyomta a cigarettát.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Lonka   (#7261)

2009. január 14. 20:19

Kíváncsi lennék az egész regényre.

 


2. Marie Cruz   (#7097)

2009. január 10. 10:12

Szia! Nagyon tetszik a történet, elég titokzatos, csak a szenvedélyt találom kevésnek benne. Olyan mint egy Dél Olasz kis városban játszodna.Halgasd a zenét és csukdbe a szemed , játszd le az írásod fílmjét magad elött és, ha már dobogni kezd a szíved megtaláltad ( ez csak egy ajánlás, nem kötelező! ) A Dél Olaszoknál a nyár, lenyugvónap idején, nagyon erotikus, és forró.