Letenni a könyvet

Talán nemcsak a könyvet tehetjük le, hanem a múltunkat. Az életünket meg kell változatni néha gyökeresen. Ha van elég bátorságunk, akkor képesek leszünk az első lépés megtételéhez. A következő kis történet csak egy példa, de megfontolandó néha a változtatás kérdése.

Írta: michelle

Bérlet nem kapható?

Fogalmunk sincs sokszor, mit érez a másik. Pedig jó lenne, nem igaz? Valakit szeretünk, és esetleg várunk az érzelmeink viszonzására. Reménykedünk, hogy hátha ő is hasonlóképpen érez, mint mi.

Írta: michelle

Miért olyan bonyolult minden?

Miért?-ek. Milyen borzasztó, ha felgyűlik a rengeteg ezzel a szóval kezdődő kérdés! Egyébként sem szeretjük a szót, de próbálunk rá válaszolni. De mi van, ha nem megy???

Írta: michelle

Pszichátriai eset

Néha nem tudjuk, mit miért csinálunk. Persze a következő rövid történet fikció. De! Néha történnek hasonló dolgok velünk: például olyat teszünk, amit máskor legmerészebb álmainban sem tettünk volna meg. Majd megbánjuk.

Írta: michelle

Míg a gyertya ég

Emlékeink egyre gyarapszanak, minden perc, ami eltelt, már a múltunk része. A pillanatokat néha elmossa a tengernyi teendő, elfelejtkezünk róluk. Nem szabadna. Néha olyan jól esik leülni, és nosztalgiázni. Amíg a gyertya csonkig nem ég.

Írta: michelle

Remény

Ez tényleg megtörtént eseményeken alapszik. Mi lesz a barátságból, ha nő és férfi között lép fel? És mit tesznek, ha végül kiderülnek dolgok, amik csak a kettejük jövőjét akadályozzák?

Írta: michelle

A norvég

Igaz történet egy nőről és egy férfiról. Arról, hogy a szerelemben az idő, a távolság és a nyelvi különbségek mégsem számítanak annyira, mint azt sokan hiszik. Ha igaz érzelmek vannak közöttük, nincs igazi akadály.

Írta: michelle

Londoni emlékek

Mi van ha becsapott? Lehet, hogy nem is szeret? Vagy csak én vagyok az állítólagos barátnő, de ez neki egyáltalán nem jelenti azt, hogy más nőkre akkor nem hajt rá?

Írta: michelle

Megint összefutottunk

MIndig azt sodorja felénk a sors, aki elől éppen menekülünk. Az érzéseink elől... Szeretnénk felejteni, de mindenkiben őt látjuk, még viccesebb, ha tényleg ő van ott mindenhol. Egy nagyvárosban pedig nem könnyű megtalálni senkit, de neki mindig sikerül.

Írta: michelle

Kivirágzók

A huszonhármasok... Már elmúlt huszonharmadika, a két Huszonhármas éppen várakozik. Nemrégen ünnepeltek. És hogy mit ünnepeltek? A napot, mely csak az övék...

Írta: michelle


Meg nem történt dolgok jegyzéke

Pár nappal ezelőtt egy egész délutánt töltöttem el egy barátnőmmel: Rékával. Mostanában elég nehéz időket élt meg, mivel kénytelen volt túltenni magát valakin.

Írta: michelle

Meg nem történt dolgok I.

A három részesre tervezett történetem első része. Igaz történet alapján íródott, mely leír egy nem happy enddel végződő románcot. Életem meghatározó része.

Írta: michelle

Meg nem történt dolgok II.

A háromrészes novella második darabkáját prezentálom. A harmadik rész még nincs készen, idővel majd az is felvonul a sorba. És ennek az oka: hogy a meg ne történő dolgok még mindig történnek.

Írta: michelle

Hiszek az álmaimnak

Egy álmom alapján íródott ez a történet. Álmomban én voltam Lydia, és az álmok annyira felkavartak, hogy ki kellett írnom magamból a dolgokat, ezáltal pedig megszületett ezen novella.

Írta: michelle

Meg nem történt dolgok III.

A Meg nem történt, de mégis megtörtént dolgok harmadik, egyeben befejező része, mely megpróbálja elfeledtetni a múltat, lezárni egy életszakaszt. Kevés idő jutott erre a szerelemre.

Írta: michelle

Visszatérő vendég

Kétségbeesett hajsza az idővel,betegséggel és a testünkkel. Félelem attól, hogy a nyilvánosság elé tárul féltve őrzött titkunk... vajon egyszer elárul a test?

Írta: michelle

Álom eső idején

Álmok, vágyak, remények. Emberek, tettek... Máshogy kéne csinálni. Vagy mégsem? Megvan a szeretett esernyőm. De nem, csak álmodtam. Most is álmodom...

Írta: michelle

Big halott

Csak éppen felébredtem, nem is jutott el teljesen az agyamig az információ.Azt sem tudtam hirtelen, milyen napot írunk, hányadika van... mégis ott volt a hír.

Írta: michelle

Last words, last moments

Amikor rájöttem, hogy megint összehozta a sors, hogy Mi ketten találkozzunk, már késő volt. Már otthon ültem, ő meg már a repülőn ült, hogy elhagyjon engem, itt hagyjon egyedül.

Írta: michelle