A ragyogás esszenciája

Írta: egyperces

A szerelem esszenciája

A minden és a semmi közötti érzések összesenje! Ami ha végetér, nagyon fáj! Ami több mint egy simítás, egy zamat, egy illat, egy retina érintése. Az izgalmas harmónia maga. Az öröm, a tevékenység forrása. Amit nem tud megfogalmazni csak az, aki volt már. Ahogy a levegő is akkor fontos, ha nincs...

Írta: egyperces

A betegség esszenciája

Betegnek lenni.... betegnek lenni, súlyos betegnek lenni nem csak az adott pillanatra igaz, hanem az életünk későbbi perceinek, pillanatainak egészére. A Létre magára. Befolyásolja az embert, a tudatot, a környezetet. Kifordulás a valóból!

Írta: egyperces

Egy férfi lélek proszektúrája

Halott férfit tol az inas a mélyzöld csempék között a csattogó kerekű hordágyon. Furcsa érzése van, ahogy amaz idiótán vigyorog és mint aki búcsúzik, vágja az arcát!

Írta: egyperces

A jobbkezes férfiujjak hajnala

Két nézet van a testről e tárgyban. Egyrészt a testrészi nézet, másrészt azok összefüggő párbeszédeinek a nézete. Ezen view egyelőre csak egy adott testrészen belüli entitások párbeszédéről szól! Ha valakit bánt kérem, csukja be a szemét! Mottó: a szex is a mindennapjaink része, beszéljünk róla!

Írta: egyperces

Négysoros a segítő kezeknek

A világ egyensúlyába belefér, hogy mindenki segít valakin. A világ -ezen- egyensúlya arról szól, hogy mindenki tudni VÉL valamit, amiről VÉLI, hogy a másik nem tudja. Segít! Segíteni akar! Nem szeretne! AKAR! Lélekben, tanácsban, szeretetben, és közben nem veszi észre, hogy....

Írta: egyperces

A Jéghegyek boldogságának értelméről

Jelen írásom nem a globális felmelegedés környezeti hatásainak közvetlen velejárójaként megjelenő jéghegyolvadás utópisztikus realizmusát mutatja be frappáns élőképekkel, hanem a lélek, mint olyan egyedi voltát ruházza fel a jéghegy egyensúlyának, és/de különbözőségének megértetni próbálásával.

Írta: egyperces

Valakik Öröme

Írta: egyperces

Egy betartott ígéret árnyéka

Meghaltam miattad és nem éledtem teljesen újjá. Ma másképp ragyognak a csillagok, más a hold, az árnyékok. Árnyékként tartom, melyért tegnap üldöztek. Árnyékként élek úgy, ahogy valakiként nem tehetem!

Írta: egyperces

A reménytelen szerelem reménye

Írta: egyperces


A Lék

Írta: egyperces

Éberálom

Írta: egyperces

egyszer

Írta: egyperces

Abort

Írta: egyperces

Szűkülő érzelem

Írta: egyperces

Nem szeretlek

A nem szeretlek egy bizonyosság, hogy nem kell álmodni, nem kell illúziókat kergetni, nem kell gondolkodni egy olyan kapcsolaton, ami a másik számára már nem jelent semmit. Megválaszol kérdéseket, és ténnyé tesz kétségeket! Helyére teszi a reménytelen reményt és értelmet ad a múltnak!

Írta: egyperces