vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

A szerelem esszenciája

Műfaj: PrózaCimkék: szerelem, bánat, érzelem

A minden és a semmi közötti érzések összesenje! Ami ha végetér, nagyon fáj! Ami több mint egy simítás, egy zamat, egy illat, egy retina érintése. Az izgalmas harmónia maga. Az öröm, a tevékenység forrása. Amit nem tud megfogalmazni csak az, aki volt már. Ahogy a levegő is akkor fontos, ha nincs...

Amikor elhagynak, és a minden után semminek nézik az embert, akkor bizonyítani akar, felállít egy képet, ami hiányzik, amiért harcol, amire vágyik.. és ezért a képért megtesz mindent. Hogy valami lehessen, hogy valaki lehessen. És mivel a szerelem a minden és a semmi közötti egész, így törvényszerű hogy szerelmes lesz, hisz Ő egy semmi és a másikkal való lét jelenti a mindent!
Amint a semmi ágáról visszakapaszkodik a valakivé, valamivé, a szerelemnek nyoma vész és marad a múlt feldolgozott értelme, értéke, téves valóságának beismerése!

Így, ha valakit elhagysz az Életben, ne tégy úgy, mintha semmi lenne, ne engedd el búcsú nélkül, kimondott szavak nélkül, mert semmi lesz ezáltal önnön maga számára és így szerelmes beléd, mert te jelented a kapcsot a mindenhez. És a szerelme viszonzatlanul, tönkreteszi Őt, miközben nem érdemli meg, hisz a múltad, életed értelmes része volt!

Ha elhagynak, nem tudsz másképp tenni, mint szenvedni. Majd egy idő után rájönni, hogy vagy valaki az életben és akkor felállsz, átgondolod és megnyersz minden érzést, miközben az a másik, az illúzióból valakivé lesz.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 1 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Ködmadár   (#28385)

2013. október 27. 00:39

Igazad van - sajnos.