vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Egymásra találtunk?

Műfaj: EgyébCimkék: kölcsönös segítségnyújtás

Irigységgel vegyes, csodálattal figyeltem -az okkult tudományokat a maga javára is fordító- üzletasszony ismerőseim lelkes tevékenységét. Célirányos propaganda-munkájuk kézzelfogható eredményeit látva hoztam meg döntésemet.

Magam is többszörös feltaláló lévén, mindeddig képtelen voltam, akárcsak megközelíteni is népszerűségüket. Ennek okait kutatva, eljutottam a felismerésig, találmányaim hasznosságát hiába hangoztatom, csak akkor lesz valamelyiknek is sikere, ha egy, már befutott segítségnyújtó veszi a szárnyai alá.

A felismerés tettekre sarkallt, az egyik legaktívabb üzletasszonynak –reklámjellegű írásai, nap mind nap megjelennek a lapokban - decemberi tréning szervező összejövetelére, díjtalanul elküldtem, Ionizációs közérzetjavító készülékem néhány példányát, szíves felhasználásra.

A siker váratlanul ért, Margitka – örömét tolmácsoló köszönőlevelében felhatalmazott e bizalmasnak tűnő megszólításra - azonnal megértette találmányom nagyszerűségét. Tájékoztatott, megbízható ismerőseinek átadta készülékeimet kipróbálásra, és újságcikkben fog beszámolni tapasztalataikról.

Ma megjelent a cikk! Szuperlatívuszokban ecsetelte találmányom hasznosságát, szinte csodával határos közérzet javulását 83 éves unokabátyjának, aki az óta felült. A cikk hatására, hatalmas érdeklődés mutatkozott a készülékem iránt, – Margitka volt olyan kedves írása végén megadni elérhetőségemet - most már végre értékesíthettem évek óta legyártott termékeimet.

Magánlevelemben, köszönetet mondtam az önzetlen segítségéért, és örök hálámról biztosítottam.

Margitka, rövid válaszában közölte: „Hála kategóriában, részemről az 50% elfogadhatónak tűnik”

Egymásra találtunk? Az üzletasszonyoktól, még sok mindent meg kellene tanulnom, de amint látom, ez elég költséges tanfolyam.

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.