vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Kínzó Játék

Műfaj: ÉrdekességCimkék: szív, sötétség, csók, magány, tépelődés

Lélekbúvárosdi önmagammal, egyfajta olyan tépelődés amit nyilván mások is átélnek kis régi írás olvassátok nagyon sok szeretettel. Remélem tetszeni fog

 

El kell szakadjak

Szívem sötétségében hevertm de akkor, mint villámfény belém hasított. Miért gondoltam, hogy a romokat nem lehet újjáépíteni? Miért követjük el sokan azt a hibát, hogy inkább melankólikus szenvedésbe taszítjuk magunkat egy elszakadás után? Visszavágytam a megszokotthoz, valószínűleg ez az egyetlen hibám és az hogy újra felkavar. Pedig tudom, hogy nem ő az akit nekem szánt az ég, mégis mindig reménykedek. Minek? Mit érek el vele? Miért jó az, ha megélem vele a pillanatot? Újra megcsókolom, újra átölelem és abban reménykedem ekkor, hogy minden úgy lesz, mint rég. Nem várhatom ezt. Nem marcangolhatom szét, mint egy rongybabát, akit a megunt kiskorában letépte a kezét vagy lábát és ennek ellenére vele aludt. Esetleg az édesanyja még meg is varrta, de akkor sem olyan a játék mint rég.

Sokkal nagyobb a tét. Az ember a saját bőrét nehezebben viszi vásárra. Mégis ha vele vagyok én se tudok neki ellenállni. Amikor számtalanszor már letettem a dohányzást, mégis ha megkínáltak nem bírtam ellenállni. Ez volt az első lépés ahhoz, hogy mára akár 1 doboz is elfogyjon egy nap. Sosem lesz elég mégis nekem kell megálljt parancsolnom. Nekem is van tartásom, és rájöttem, hogy én meg a cseresznyefa nem sokban különbözünk. Ő is minden tavasszal virágot bont, méhek táncára felel, gyümölcsöt érlel nyáron. Ezt le is szedik és csak a levelei maradnak. Ezeket is elveszti ősszel. Télen ott áll kopáron egyedül elhagyatottan. Az új tavasszal mégis virágot bont ismét. Hát miért ne újúlhatnék én is meg? Nem szabad azt gondolnom, hogy a csonkig rágott almacsutka finomabb darab, mint egy friss érett gyümölcs. Előre kell néznem, új párt találnom és nem ezt a kínzó játékot játszani vele.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.