vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Mert hű az érzés

Műfaj: EgyébCimkék: újra

Csak arról írok, amit mindenki ismer, de talán nem eléggé vagy máshogyan. Vagy halkan vagy hangosan. Nem jó ha szótlan, de az se ha sokszor túl sok. Megöli a féltékenység és ápolja a magány.

Mit is jelenthet a szerelem....lerágott csont. De talán új fényt lehet neki adni. Nem, nem egy verseny, nem lehet venni az elejét vagy a végét, nem lehet róla csak úgy beszélni. Nincs definíció vagy megfogalmazás. Senki nem érti, hogy épül vagy átalakul, de talán mindenki érzi, hogy hajt minket fáradhatatlanul. Benne vagy a mélyén és botorkálsz benne, nem tökéletes. Persze, mindenki tudja mitől lenne az.... De Te érzed, hallod vagy látod a szagát?! Nem hiszem, csak várod, mert ugye megvalósítjuk elképzeléseinket, valóra váltjuk az álmainkat....meg ilyesmi, de nem. El kell, hogy veszítsd az érzést, mert addig nem lesz a Tiéd, egyszerűen csak benned van, altat hajtogat. De félsz, persze nem, de mégis....létezik Ő, aki Neked kell, akivel holnaptól borútlan világ tornácán ölelkezve hajtjátok a malom derűs sugarát, akivel leborultok a mező édes illatán és közben halkan suttogod "Légy az enyém" de megszólítani nem mered a reményt. Pedig nincs előre elásott szó, és hát talán nem is kell találni, azok csak úgy vannak, elszórtan ebben a kusza nagy világban, rezegnek a semmiben fluktuálva. Majd talán egyszer ha eléggé öregek leszünk azt mondani, hogy persze tedd meg, majd akkor gondolkodhatunk Ő rajta és, hogy miénk-e. De talán, akkor, már idültté válik annak, a terhe, hogy egy életen át szerettük Őt, aki nem volt, Ő csak valaki, aki mindig közel volt, aki elviselt és tiszta napot hozott, aki gondoskodott Rólad, aki ápolt és haragudott, aki leszídott és oltalmazott. De mégis megpróbálom.... adok egy rövid leírást...hátha....az igazi Ő, aki megváltoztatja a mádat és tervezi a holnapot, hogy a múló jelened ne legyen borús múltad és akarja, hogy amit Tőled kap, az legyen mindennapja és a vágyad az ő oltalmazója! Talán ettől lesz egészen új, ezért válik kötöttség nélkül is kapoccsá és igaz történetté, vezénylő szóvá.... Szerelem, újra Veled Kell Nekem!

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Szat   (#25183)

2012. február 18. 22:05

Ha át tudod élni, hogy nincs már Veled, akkor már elveszítetted...

Válasz Angel hozzászólására (#25181).

 


2. Angel   (#25181)

2012. február 18. 18:36

Talán a szerelem már ott elkezdődik,hogy nem kell feltétlenű és törvény szerűen elveszítened azt akit szeretsz,csak elég annyi hogy elképzeled hogy elveszítetted és ha már a gondolatra össze szorul a szíved akkor már szereted...Angel

 


Szavazás

Beérkezett szavazatok száma erre a cikkre: 1 db

A szavazatok átlaga: 5

Ha belépsz, tudsz szavazni.