vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Napi bölcsesség1

Műfaj: EgyébCimkék: titok, élet

Sok ember vakon él, hisz nem veszik észre a lehetőségeiket. Pedig legtöbbször, ott van az orruk előtt, bármi legyen az kapcsolat, munka, siker. Hiába van szinte mindenre lehetőségünk, mi választjuk meg mivel élünk és nem. Ezért vannak olyan emberek, akik jól tudják használni a titkot...

Sok ember vakon él, hisz nem veszik észre a lehetőségeiket. Pedig legtöbbször, ott van az orruk előtt, bármi legyen az kapcsolat, munka, siker. Hiába van szinte mindenre lehetőségünk, mi választjuk meg mivel élünk és nem. Ezért vannak olyan emberek, akik jól tudják használni a titkot, ami nem más, hogy a legapróbb cselekedetekben illetve a legkisebb dolgok elárulnak mindent; például ki milyen ember, mi a kockázat egy pályázatnál, vagy munkánál. Ha ezeket észrevesszük és jól alkalmazzuk ezeket az információkat. Megváltozik az életed.

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Gerikkkee   (#26289)

2012. december 05. 19:36

Úgy gondolom, ha megtalálod például az igazit, miatta mindenképp változtatnál egy-két olyan dolgon ami mondjuk zavarja. Változni nehéz, tudom magamon plusz az egyik legnehezebb dolog az életben. Viszont ha komolyan elhatározzuk magunkat valami mellett azt el lehet érni. Utóbbi időben, nagyon keveset beszéltem egyes emberekkel, hisz rájöttem, hogy legtöbb emberre nem érdemes az időt pazarolni, hisz nem értékelik, hogy foglalkozol velük. És nem idéztem, hanem saját tapasztalataimból írtam, ezt a kis szösszenetet. :)

Válasz Zseva hozzászólására (#26046).

 


2. Zseva   (#26046)

2012. október 21. 20:05

Leírtad, az egy dolog. Mondj egyet, ami miatt érdemes változtatni! Neked sikerült? Hogy csináltad? Ne csak idézz!