vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Szőke tündér

Műfaj: PrózaCimkék: csillagtér, este hat

Kedves uram! Tisztelettel felhívnám a figyelmét, a busz hátsó ajtaját rácsukta a kezemre! Nem én tettem, az ajtók automatikusak, ne csinálja itt a feszültséget! Egyébként is van jegye, bérlete? Nem láttam, hogy felmutatta volna!

Szőke tündér

Huh, ettől a lánytól tényleg megdobban az ember szíve, ahogy szőke haj omlik végig vállain hátán, leér a csípőjéig és azok a szemek! Mély vizű tengerszem, tele élettet robbanó vitalitással, kéken türkiz csillanással és az alak! Az aztán kihoz mindent, férfiak szeme párásan rátapad, kiad magából bájt kellemet, ah mindenkinek kelljek. Mutat minden álomképzetet légben terjedő feromont. Huszonhárom éve ösztönnel reagál a fehér ingre a nyakkendőre, valakit most is keres, talán meg is találta. Ott áll az ajtóban, vadászik! Most szemében lenéző megvetés, ez meg mit dumál itt, jó volt ez a beszélgetés, jó úton haladt.

Kedves uram! Tisztelettel felhívnám a figyelmét, a busz hátsó ajtaját rácsukta a kezemre! Viszonylag nehezen tudtam kihúzni, megszorította a jobb csuklóm! Kérném, legközelebb ha teheti jobban figyeljen, valószínűleg nem tudnám tartani futással a busz tempóját ha beszorulnék. Kínos lenne! Szilánkokra törné a csontjaim.
Hét végén várok valakit, a hölgy bizton tudom nem szeretne kórházban látni, nem csillogna a szeme.

Nem én tettem, az ajtók automatikusak, ne csinálja itt a feszültséget! Egyébként is van jegye, bérlete? Nem láttam, hogy felmutatta volna!
Jó, látom érvényes, üljön le! Láthatólag nem lett semmi baja. Folytatnám a körömet, időhöz vagyok kötve!

Szőke hosszú haj, feromon a légben, és bódító parfüm, kék szemében átható megvetés, hogy mert ez pasas közbevágni, miért szakította félbe? Amúgy sem lett semmi baja. Nem soká itt a végállomás, dűlőre kéne jutni zöldágyra vergődni.

Holnap november elseje.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.