vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Én és a férfiak

Műfaj: PrózaCimkék: halál, szex, szerető, szerelem

Cyberszex Véletlenül találkoztam vele. Szombat délután ültem a gép előtt. Testem hirtelen, a körülményektől függetlenül kezdett el bizseregni. „Kukkoló ”! Ez igen! Aki e mögött a nick mögött rejtőzik biztos nem fél az intim szavaktól. Nyelve bejárta testem minden zugát.

Én

Vidám, impulzív, céltudatos, sokak szerint erőszakos nő vagyok. A férfiak első gondolata velem kapcsolatban az ágy. Körülöttem, vibrál a levegő, akkor is észrevesznek, ha meg sem szólalok. Mondhatnám, de jó nekem. Számomra ez az adottság sokszor mégis átoknak tűnik. Ahogy telik az idő, egyre inkább. Gyakran vágyom a szürkeségre.Vidám, impulzív, céltudatos, sokak szerint


A férjem

22 éves voltam, amikor megkértem a kezét. Örök elégedetlenkedő, irányításra szoruló ember volt. Igazi „minta” férj. Két csodálatos gyermekünk született. Amikor az én döntésemre kimondták a válást, környezetünk értetlenül szemlélte az eseményeket. Én lettem a hibás. Mégis, tizenhat év után várt a szabadság. Ragyogott a világ.

A nagyszerelem

Hét évig tartott. Erős, eszes, vidám nős ember volt. Tőle tanultam meg, hogy ágyba bújni jó. Nagyon jó! Ha partner is van. Naponta szakítottam vele és naponta rohantam hozzá. Csak nevetett és türelmes volt. Lassan elmúlt. Mai napig szép emlék.

János

Szerettem volna leélni vele az életemet. Nem sikerült. A sors egy busz képében jött nekünk. Ő benne égett a kocsiban, nekem elszakadt a szoknyám. Igazi férfi volt kívül-belül. Nála tudtam, hogy vigyáznom kell. A határ, az határ! És amikor mondta, hogy nem is kell színházba mennie, mert itt vagyok én, boldog voltam és büszke. A makrancoskatából szép lassan gyenge nő lett. Halála után évek teltek el, mire újra magamra találtam.

A „szerető”

Sokáig azt hittem társam lesz. Teljesen átadtam magam ennek a szerelemnek. Amikor számomra is világossá vált, hogy nős ember, megbetegedtem. Jó ideig nyugtatón és altatón éltem. Rá nem szívesen emlékszem, jóllehet évekig tartó kapcsolat volt. Amikor végre szakítani tudtam, egy kemény, tüskékkel teli nő akart új életet kezdeni.

Táskereső partnereim

A társkeresésbe úgy merültem el, mint mások a szórakoztató munkában. Feladat lett számomra, nem pedig szükségszerűség. Arra jó volt, hogy érezzem, én kellenék. Azonban tudtam, mit akarok. Egy olyan férfit, aki képes a tüskéimet lehántani, türelmével a türelmetlenségemet eltemetni. Sok kedves embert ismertem meg. Sok szeretet gyűlt össze a szívemben, de akit kerestem nem találtam.

Cyberszex

Véletlenül találkoztam vele. Szombat délután ültem a gép előtt. Testem hirtelen, a körülményektől függetlenül kezdett el bizseregni. „Kukkoló ”! Ez igen! Aki e mögött a nick mögött rejtőzik biztos nem fél az intim szavaktól. Nyelve bejárta testem minden zugát. Éreztem bőre ízét és illatát. Tudtam, jelentkezni fog. Amikor találkoztunk, már jól ismertük egymást. Jó szerető lett. Hetente egyszer. A többi időt a feleségével töltötte.

Williams

A fotón jóképű. Stílusában pont olyan, amilyennek lennie kell. Nekem.
Gyakori levélváltások között mellett, szép lassan eltelt egy év. Azt hittem itt van valaki, akit nem tudok elüldözni a türelmetlenségemmel.
Csak amikor találkoztunk, akkor jöttem rá, hogy kimaradt az életemből tizenkét hónap.

Én

Akit a férfiak, ha megismertek, nem tudtak elhagyni. Még év végéig keresem a párom, hisz ez az éves tervem egy része. De már gondolkodom a jövő évi terveimen. A társkeresés nem szerepel az elképzeléseim között. Aztán egyszer majd megöregszem. De addig is változatlanul imádom, hogy nő vagyok, azért mert férfiak is vannak. Továbbra is pirosra festem a szám és mélyen dekoltált ruhákat, hordok. Vibrálok és manipulálok….

.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket