vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Az első szerelem varázsa,mely örök életet él.

Műfaj: NovellaCimkék: minden elmúlik egyszer, mindig jön egy új kaland, egy új kapcsolat, de az első szerelem, örök marad

--Mindig erre a percre vártam,mióta megismertem ezt a helyet.A hely varázsa ,az érzelmeket tisztára mosó ,csodálatos nyugalma,és mégis elgondolkodtató,szívet,lelket gyönyörködtető látványa,ébresztette a gondolatom,hogy megmutassam Neked e csodát. --Igen ,tényleg az...Mintha az ember lába gyökeret ve

Ide írd a cikk teljes szövegét.Az utolsó találkozás.


--Mindig erre a percre vártam,mióta megismertem ezt a helyet.A hely varázsa ,az érzelmeket tisztára mosó ,csodálatos nyugalma,és mégis elgondolkodtató,szívet,lelket gyönyörködtető látványa,ébresztette a gondolatom,hogy megmutassam Neked e csodát.
--Igen ,tényleg az...Mintha az ember lába gyökeret verne,mozdulni nem akarna,és csak inná ,szívná magába,a szebbnél szebb,elképesztő gyönyört.
--Tudod,...mikor először itt jártam,még nem ismertelek,akkor is nagyon tetszett,de mintha hiányzott volna ebből a szépségből valami...Most már tudom mi,mikor másodszor jöttem,és már az életem egy réstévé váltál,értettem meg igazán.Te hiányoztál ,..számomra így lett egész a csoda.
--Nagyon szép itt minden,...és ahogy hallgatlak,úgy érzem,a szavaid olyan tiszták ,és igazak,mint a hegy lábánál,lassan haladó Duna vize.
--Én soha sem tenném meg,hogy hazudjak Neked,...ha majd egyszer megérted,hogy az életem részévé váltál,ha hazudnék,olyan lenne,mintha magamat csapnám be.
--Ez az augusztusi délután,sehol sem lehetne szebb mint itt....Nézem az erdő magasra törő fáit.és egy hűs ,kellemes szoba jut az estembe.
--Látod....Itt minden,olyan elgondolkodtató látványt ad,és úgy érezzük,hogy mindig is ide vágytunk,ilyenről álmodoztunk...Nézd csak a Duna vizét.az ezüstösen csillogó fodrai.mint egy menyasszonyi ruha részei lennének...És nézd ezt a rózsát,milyen szép a színe,hivalkodóan kér ,hogy ismerd meg az illatát,hogy szagold már meg.
--Én is elgondolkodtam már ezen,hogy a rózsa valójában,mitől is védi önmagát?miért növesztett tüskéket?
--Én mindig arra gondolok ,ha eszembe jut ,hogy talán azért van így,mert csak azt szeretné,ha gyönyörködnek benne és ne birtokolni akarják.Mint a nő ,ki szereti ha nézik,dicsérik,de nem akar magához közel engedni senkit sem.
--Kösz! Nagyon jó hasonlat....Most ugye Rám gondoltál?
---....Nem is tudom,...de most nem is szeretnék ezen gondolkodni.Nézzük inkább, ahogy a nap a hegy ormánál,szép lassan eltűnik.a vöröses fényét magával vivő óriás,itt hagy bennünk magunkra,és figyelmeztet ,hogy készüljünk fel,mert a sötétség jön ,az ő helyében.
--Az még kicsit odébb van,..Szeretném meg köszönni,hogy elhoztál ide,megismerhettem a számodra olyan nagyon tetsző táját,és be kell vallanom,engem is magával ragadott....Lehet,hogy kinevetsz,..de most azon gondolkodtam,hogy miért nem volt Neked egész a látvány mikor először itt voltál...Igen,..lehet,hogy én hiányoztam,de most az jutott az eszembe,hogy milyen sokszor érezzük az életben,hogy a sok is kevés,és van úgy ,hogy a kevés is sok.....Jó,tudom ez hülyeség.
--Nem....nem hülyeség,én is éreztem már ezt,csak a baj,hogy Veled kapcsolatban...Tudod néha úgy érzem,hogy Neked valamiért kevés vagyok,és néha úgy ,hogy már én érzem ,hogy sok lehet belőlem.
--.....Jól érzed....De kérlek,...ne kérd hogy ezt most megmagyarázzam,nem tudnám.Azt tudom ,hogy most nagyon jó Veled,és ha ez a nap kimarad az életemből hiányozna. De tudom ,holnap már nem ez az élmény lesz mi kitölti az életem,..talán egy új kaland,egy új csoda kell,hogy elvarázsoljon.
--Megértelek....ezért is szerettem volna ,ha ide eljössz velem,mert tudtam,ha tovább nem is,de erre a napra ,újra az enyém lehetsz....Most ,ahogy a csodálatosan kék szemed nézem, tudom elérzékenyülök,de fogadj el így,...én ilyen vagyok.Látod a szépség ,a csoda ,engem elvarázsol,soha nem engedné meg,hogy máshogy érezzek ,mint most ahogy érzek....Ha tehetném,most megállítanám az időt,és itt ,így maradnék Veled örökre,így összeölelkezve, a tájat csodálva,egymás testét érezve,a gyönyörű táj,a gyönyörű nő,és a vágy érzésének keveredésében.
--Köszönöm ,még egyszer....És bár csak megadhatnám Neked mire vágysz,bár csak ne ilyen lennék.
--Ne!..Drágám!Én nem kérhetem,hogy más legyél mint amilyen vagy,én csak azt szeretném,ha az életedben,rengeteg ilyen délutánnal ajándékozhatnálak meg....És én köszönök Neked mindent,.többet adtál mint gondolnád,így lett nekem egész a boldogság,így lett egész egy örök élmény....Köszönöm!

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.