vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Stand up

Műfaj: EgyébCimkék: humor

Napjainkban divatossá vált stand up comedy műfaját - egyes állítások szerint - az idősebb generáció képtelen befogadni. Az nem lehet kizáró ok, ha nem értem a műfajt, azért „szakértője” – a bevált hazai szokásoknak megfelelően - még nyugodtan lehetek.

 

A legfontosabb ismérvnek - az előadó egyedül álljon ki a közönsége elé - virtuálisan, már évek óta eleget teszek. Tekintve,hogy a közönség és az előadó is virtuális, következzen egy virtuális külföldi előadó virtuális-magyarra leferdített, virtuális előadása:

Kedves közönséges!

Engedjetek megmutatni magamat, egy nektek örömötöket okozó egyedül felállítható dolog vagyok. Bocsánatos, előfordulás nektek lefordítva szavaitok annyi félék, időben keveredek értelmezésben. Ezért Ti nem haragvás, inkább vidámság lenni. Velem megesettek mondani furcsaság, de mínusz van moral, - pardon tanulság levonás - is. Nem, nem money, erkölcsi. Ti tudod ez mit jelenteni? Nálatok is van ez szokás? Csodálkozás, Ti nyáron is használtok mindig tele van hócipő, de nem mondani mivel, Én gondolni emiatt van sok izzadás nektek.

Nem érteni én teljesen, mondani egymásnak sok-sok sértegetés, aztán emlegetni a kicsi medve, a bocs. Lehet ez nálatok lenni totemállat? Sokszor –társaság hangosan beszél- nem akarok de hallok, mondják: A Ferenc egy szent, mert assziszi, és akkor nevetés van. Én tudni, sokáig tartani az avatási eljárás, először boldog, és később - ha több csodákat tett – akkor lehet szent. Meglepetés, mikor mondani, újra lenni országnak bánja, kérdezni milyen, mondani Or. Azt is hallani mikor mélyhegedűt leszólni, pedig zenekarban más hang, csak Ő is nagyon szorongat a vonó. Mesélni, házi mesterrel vitatkozni, ki kezelje közös költség vetés – pardon - aratás. Látok ma parlametalista vízió egyetértés, mások igyanak lé válságos gyűrűzés következmény. Itten nektek, folyamatos nyelni kell elkuratórium leve? Aki csinálja lé, miért nem nyeli? Nem szolgál egészség?

Eszembe jutni Elizabeth tant, Ő menni doktor, panasz meleghullám, szédelgés. Doktor vizsgálat után ajánlani, Tant menni sürgősen férfihez. Tant erre nevet, és kérni doktort legyen hapy, - pardon kedves - mindjárt meglovagolni probléma. Doktor szabadkozni, mi csak felírni recept, de nem venni be orvosság!

Hallani, Ti többen is sok mindenre mondani: Pedig bevehetnék!

.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Pyrrhusz   (#27912)

2013. szeptember 02. 22:23

Fekete Páko átvált a mulatósról a stand up-ra? Tetszett!:-)

 


2. Macska   (#27908)

2013. szeptember 02. 21:07

Kedves János! Ez vicces volt, tetszett. Köszönöm!

 


Szavazás

Beérkezett szavazatok száma erre a cikkre: 5 db

A szavazatok átlaga: 5

Ha belépsz, tudsz szavazni.