vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Szex

Műfaj: NovellaCimkék: szex, novella

Becsuktam a szemem, és ábrándozni kezdtem a vágyott ölelésről, és csókokról. „Szent Isten! Nincs gyógyszerem. Vennem kell, ha megérkezem. Talán még nyitva lesz a gyógyszertár.

Fárasztó hét volt – gondoltam, amikor vonatra szálltam egy péntek este a Nyugatiban. Még találtam ülõhelyet. Izgatottan kaptam fel a telefont. A kedvesem hívott, a kamionos. Már a határon van – mondta. Holnap megérkezik. Épp ideje! Sokáig volt távol. Hiányzott.

Becsuktam a szemem, és ábrándozni kezdtem a vágyott ölelésrõl, és csókokról. „Szent Isten! Nincs gyógyszerem. Vennem kell, ha megérkezem. Talán még nyitva lesz a gyógyszertár. Ha az ember szeretõje sokat van távol, kár a hormontablettára költeni. A kiszámolósdi meg még inkább ritkítaná a boldog órák számát. Zokniban nem jó lábat mosni, ezt már hallottam tõle. Marad a helyi küzdelem. Eddig mindig bevált. Milyen szerencse, hogy a gyerekek az apjukhoz mennek ebédre! Persze mindig haza szaladnak valamiért. Közel lakik az exem, túl közel. Jöhet anyukám is. Mióta férj nélkül maradtam, sûrûbben látogat. Igen, a barátnõim is jöhetnek. Valahogy el kellene érnem, hogy egyedül lehessünk egy kicsit.” Az arcomba lógó méretes popsik árnyékában kidolgoztam a tervet. Boldogan kászálódtam le a vonatról a tömegben, és rohantam a gyógyszertárba.

Beálltam a kígyózó sorba. Mire az egyetlen gyógyszerész elé jutottam, már elég paprikás volt a hangulatom. Rettenetesen lassú volt a nõ. Már mögöttem is álltak vagy tízen.
- Mit adhatok? - nézett rám kedvesen.
- Egy doboz P.....x fogamzásgátló hüvelytablettát kérek szépen.
- Sajnos az nincs – mondta, és már a mögöttem állóra mosolygott kérdõn.
„Ez nem lehet igaz! Ennek ennyit jelent az én hétvégi programom? Részérõl letudva? Lehet, hogy vérnyomáscsökkentõ is kellene...”
- Jó lesz hüvelyfilm is.
- Sajnos azzal sem szolgálhatok.
- Mit tud akkor ajánlani? Kúp van?
- Ph.......x nincs, de tudja mit? Van saját készítésû kúpunk. Megfelel?
- Fogalmam sincs, még nem próbáltam. Van hozzá használati utasítás?
- Utasítás? Csak fel kell helyezni aktus elõtt.
- Na jó, de mennyi idõvel elõtte?
Nem tudta megmondani. Csak nyújtotta a kis dobozkát, hogy akkor most ezt kérem-e.
- Nem is tudom... - bizonytalanodtam el kicsit. Maradtak még bennem kérdések ezen kívül is.
- Megmondaná, milyen gyakran kell használni?
- Hát egyszer. Elõtte – vágta ki magát az elõzõ slamasztikából.
- Jó, de hány óránként? Meddig tart a hatása?
A gyógyszerésznõ szeme egyre gyorsabban verdesett. A vér hangosan lüktetett a dobhártyámban. Tudtam, hogy megveszem a portékáját, bár nem voltam meggyõzõdve annak hasznosságáról. „Most már kiélvezem a helyzetet...” gondoltam, és megadtam a kegyelem döfést neki, a mögöttem sorakozók mulatságára is.
- Azt legalább meg tudja mondani az összetevõk alapján, hogy milyen az íze?
A pult túloldalán feltámadott az addig jól álcázott szakértelem.
- Nehogy megegye! Mondtam, hogy kúp! Külsõleg! - emelte meg hangját a biztos tudás birtokában.
- Persze, megértettem. Mégis fontos lenne tudnom. Tudja, a barátom nem szereti a keserût.
- A nõ lángoló arccal nyomta a kezembe a kúpot. Látszott rajta a megkönnyebbülés, mikor kifizettem.

Otthonról felhívtam anyukámat, és a baráti körömet, hogy lenne másnap egy kis magán jellegû programom otthon. Megkértem õket, most nézzenek körül, lesz-e minden a holnapi fõzéshez, mert én nem szeretném, ha becsöngetnének!
Másnap a gyerekeknek adtam vékony ruhát, ha melegük lenne, meg vastagot, hideg ellen. Az összes kedvenc társasjátékot a kezükbe adtam. A legempatikusabb gyermekemmel megbeszéltem, hogy semmi szín alatt ne engedje haza a tesóit. Ha kell, beszélje meg apával is, hogy anya otthon szex-szel. Volt idõ, amikor egyébként is tudott róla, sõt, legalább háromszor részt is vett benne. Most eggyel több aktusról lesz legfeljebb tudomása. Magamra maradtam a kis fekete, csábító bébidollomban. Azon gondolkodtam, nem felejtettem-e el értesíteni valakit. „Talán kiírhatnám az ajtóra is, nehogy pont most jöjjön a szomszéd valamiért.”

Mobilomon halkan duruzsolt egy dallam. Sms-t kaptam a drágámtól. Nem jön már, csak hétfõn. A határon ragadt. Porno storno – vagy lehet, hogy csak korai magömléssel küzd...?

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 3 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Ködmadár   (#29468)

2014. április 25. 08:01

http://www.kronika.ro/szempont/eljunk-ugy-mintha-normalis-emberek-lennenk

 


2. Ködmadár   (#28946)

2013. december 31. 01:46

Köszönöm LIZ, nagyon kedves vagy! A pályázatra az utolsó pillanatban írtam meg, és tettem fel... Néha meg is bántam, mert én is éreztem, amit Bokor Úr alá írt. Valóban nem szaladtak olyan könnyedén a szavak a kezem alatt, mint máskor. Legközelebb kérlek, azonnal írd meg, ha ilyen érzéseid lesznek! (Már, ha találok még olyan pályázatot, ami érdekel. .-) )Nekem is tetszett a te írásod.ide is feltehetnéd, keveset látunk itt belőled! Bár most már kitalálhatnál valamit ötven alatt, vagy ötvenen túl! :-) Igaz, pont ezért vettelek észre ott is. :-)

Válasz L.I.Zet hozzászólására (#28937).

 


3. L.I.Zet   (#28937)

2013. december 30. 21:24

Nagyon tetszik az alapötlet és a kidolgozás is egészen pöpec. Grat. A pályázati első helyedhez is grat. Amikor elolvastam, azonnal az volt az érzésem, hogy ettől jobbat már nem fog tudni feltenni senki. A másik két helyezettről is rögtön éreztem, hogy befutók lesznek. Ugyanaz a könnyed csavarkulcs van benne, mint ebben az írásban. Ezt szeretem az írásaidban a legjobban.

 


Szavazás

Beérkezett szavazatok száma erre a cikkre: 15 db

A szavazatok átlaga: 4.53

Ha belépsz, tudsz szavazni.