vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Amint beléptem...

Műfaj: EgyébCimkék: egypercesek

Amint beléptem... ...rögtön kiszúrtuk egymást. Egy hosszú, kíváncsi pillantáscsere. Tetszett a kisportolt izmaival, a tüsi hajával, fejtetőre tolt napszemüvegével, tetszett, ahogy izmos karjára feszült az ing.

Napszemüveg? Így, utólag találom gyanúsnak az egészet: minek valakinek napszemüveg szeptember közepén egy hypermarketben?De akkor, ott csak a pillantás volt fontos. Az a símogató érzés, hogy lám, azért felfigyelt rám valaki így, 40 évesen is. Talán nem volt hiába való a keserves fogyókúra?Szinte repültem a sorok között. Nézgelődtem válogattam: mi is kell a mai ebédhez? A szemem sarkából azért figyeltem, nem volt nehéz, bármerre vettem az irányt, mindig a nyomomban volt most már leengedett napszemüveggel.Egy idő után kezdett nyomasztóvá válni a jelenléte, úgy a tamponok magasságában. Nem hagyott nyugton egy gondolat: Miért nem vesz semmit? Hol a kosara? Kocsi? Semmi ilyesmi nem volt nála. És abban a pillanatban megláttam az ingujján a betűket: Biztonsági szolgálat - A sarkamtól a fejem búbjáig elpirultam, kirázott a hideg, a felismerés ostorként csapott végig rajtam: ez az ember figyel engem, és bizalmatlanul azt nézi, hogy ... Ne, neeem! Még hasonló helyzetben sem voltam soha. Szégyenkeztem az el nem követett tettem miatt. Mint akit leforráztak, gyorsan egy zacskóba gyömöszöltem pár zsemlét, azt is csak miatta, és elindultam a pénztár felé: egye a fene az egészet, ma tükörtojás lesz az ebéd.A pénztárig kísért. Még az ajtón kilépve is éreztem a megvető pillantását, majd sarkonfordult és ment "új ismeretséget" kötni.
vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 1 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Jocc36   (#7618)

2009. február 05. 09:10

Gratula :) nem lehet hogy mégis csak az első verzió fűtötte a pasit? És azzal hogy csak zsemle lett vásárolva a végén, talán az ébresztett gyanút benne...?! na de nem rossz a tükör tojás ebédre ha van még valami mellé..:))