vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Nem kurvák a Magyar nővérek

Műfaj: EgyébCimkék: nővér, kurva, orvos, egészségügy

Különös kört fut be a Magyar nővér ...egy kényszer pályán...három állást vállal fel hogy gyerekét felnevelhesse hogy önmagát megvalósithassa. Leirtam mert sok kivűl álló más képzeteket társit...hidd el a nővér nem kurva...!

  

 
  Még akkor sem, ha kényszeritett helyzetében anyagi megfontolásból negyedik állásként az utcán gyanus árnyékok forgatában strihelnek.
Bármilyen értelemben sem azok...szart lapátolnak apáink anyáink alól...még akkor sem ,ha te annak gondoltad, a nővérek nem kurvák !
A nővér hepatitis -c beteg vérében fürdik és gennyes fröccsben ázik mikor még utoljára tisztába rakja anyámat ..és mikor haláltusájában utoljára röffent...ő gyertyát gyújt..és még halk fohászt suttog egy ÁMENT.
Mert a Magyar nővér nem kurva ...ő is gyermeket nevel és egyedűl, mert az ügyelet alatt férje elhagyta.
Orvos vagy Doktor el ne hidd hogy a nővér kurva..mert kitúrja a kulát az alól is, akitől az imént százezret kaptál...és nem adtál belöle egy forintot sem neki...ő csak odébb oldalog, mint a horpaszon rúgott kutya...mig te dokikám elmész a Fülöpszigetekre, ő addig a járdaszigeteken álmodik szebb világról, várva a hatos villamost ...hogy elérje a harmadik állása munkakezdését.
A nővér, anya ,nővér, testvér, hug, szerető, barát, társ, feleség, nagynéni...és nem kurva!!!

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 1 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Mucha Tamás   (#764)

2008. május 27. 09:47

Ámen! (Az egészségügyben dolgozó n? ismer?seim nevében is.)