vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Számtech boltos kalandok 2 - Billentyűzet

Műfaj: EgyébCimkék: számtech, vicces

A sorozat 2. részében ismét szembesülünk azzal, amikor az eladónak fogalma sincs, mi van a boltban, de még csak meg se akarja nézni. Ezúttal billentyűzetet vettem.

Szintén régebben történt, elpusztult a régi billentyűzetem, gondoltam, szerzek újat. Ki is néztem a neten egyet, megnéztem az egyik általam ismert számtech bolt honlapján, volt nekik belőle (ez nem az 1. részben szereplő bolt, hanem egy másik). Örülten is nagyon, elindultam, bementem a boltba. A boltos mosolyogva, nagy lelkesedéssel fogadott, kérdezte, miben segíthet. Láttam, hogy az áhitott billentyűzet ott van a polcon a háta mögött, szóval örültem, hogy de jó, van raktáron is.

- Helló, egy Genius KB-10X billentyűzetet szeretnék, angol kiosztással. - Nézett rám továbbra is lelkesen, és anélkül, hogy bármit megnézett volna, polcot, raktárkészletet, készletnyilvántartót a gépen, közölte széles mosollyal, hogy: - Olyanunk sajnos nincsen.

Néztem ki magamból bután, hogy most én látok-e rosszul, vagy ő a hülye, bátortalanul megkérdeztem hát: - Bocs, az ott a polcon, balról a 3. a hátad mögött, az nem olyan?

Megfordult, levette a polcról, megnézte, visszarakta, majd felém fordult és diadalittasan közölte, hogy "De, az olyan." Elgondolkoztam rajta, hogy ha mondtam, hogy olyat szeretnék, és az olyan, akkor vajon mi választ még el attól, hogy felfogja a vásárlási szándékomat és ideadja. Újra próbálkoztam.

- Ez remek, megkaphatnám? - kérdeztem.

- Persze! - felelte átszellemült arccal, levette a polcról, lerakta elém, és közölte az árát. Kifizettem, hazavittem, közben elgondolkoztam, hogy miért nem önkiszolgáló a számtech bolt.

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Szavazás

Beérkezett szavazatok száma erre a cikkre: 1 db

A szavazatok átlaga: 4

Ha belépsz, tudsz szavazni.