vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

www.casanova.hu

Műfaj: PrózaCimkék: sör, szerelem, internet, párkapcsolat, humor, ironia

Szerelem első kattintásra, keleti kényelem, nyugati izgalom. Végre vége az unalmas randiknak, a végeláthatatlan SZEMÉLYES (fúj!) beszélgetéseknek! Eljött az idő, hála a technikának, hogy otthon, sör mellől, nyugodtan, bredpitként, azt írjak magamról, amit akarok! Ki kérheti tőlem számon mindezt?

Szerelem első kattintásra, keleti kényelem, nyugati izgalom. Végre vége az unalmas randiknak, a végeláthatatlan SZEMÉLYES (fúj!) beszélgetéseknek! Eljött az idő, hála a technikának, hogy otthon, sör mellől, nyugodtan, bredpitként, azt írjak magamról, amit akarok! Ki kérheti tőlem számon mindezt? A szoftverrendőrség? Az mellékes, mondhatni természetes velejárója a történetnek, hogy akinek írok, történetesen egy kísértetiesen Angelina Jolie-ra hajazó nőszemély (?). Kit érdekel? Buli van! Nem baj, bontok még egy sört! Korlátlan az internetem, a sörkészletem már kevésbé. Sebaj, ha elfogy, töltök le a netről!
Minden alkalommal, amikor belépek a valótlan világomba, mint VV Senki, néhány perc elteltével már VV Valaki vagyok, és ez nem semmi! Eltűnnek a bajok és átadom magamat Rodolfó országának. „A kezemet figyeljék, mert csalok!” Itt a látszat csal, de ez senkit sem zavar, legalábbis engem nem. Még nem.
Beszállás az álomhajóba, indul az utazás, horgonyt fel! Szisszen a sör, ütöm a billentyűket, kezdetét veszi a metamorfózis, a teljes (meg)hasonulás. Keresem a párom, szerencsére nem tart sokáig, hiszen irtó gyors a gépem processzora. Rákattintok a nagy Ő-re: nem marad viszonzatlan az igyekezetem, a bébi is rám kattan. Osztom az észt, a lány szorozza kettővel. Érzem, hogy az igazival ülök szemben, és az a pár kilóéter sem számít, ami kettőnk között van. A harmadik sörömnél már kigyúrt is vagyok, a kiscsaj sem rest, már tangában ül a gépnél - legalábbis ezt írja. Ja, én hiszek neki! Miért ne hinnék, amikor Ő is bízik bennem? Ahogy a mondás is tartja: „Ember csetezz és bízva-bízzál!”. Virtuális barátnőm - nevezzük Virtilnek - nagy ötlettel áll elő.
- Mi lenne, ha levenném a bugyim?- írja remegő betűkkel.
- Rendben - és nyomok egy Entert. Érzem, ebből lesz valami! Forrósodik a levegő, alig bírja hűteni a laptopomat a ventilátor.
- Írd le a férfiasságod paramétereit, Te csődör! - ez övön aluli kérés, gondoltam. Ettől az óhajtól lefagyok. Szerencsére a Reset gomb segítségével sikerül újraindítanom a gépet. Őrült mázlim van! Megvár a bige, amíg újra belépek Kamulandba.
-  Töltsük együtt az estét, 80 megabájtig! - rukkolok elő frenetikus tervemmel.
- Klikkelsz velem? - tréfálkozik kacéran vagy pucéran, már nem is értem. Ekkor már a hetedik sörömnél járok és tudom, hogy felejthetetlen este lesz számomra. El is mentem rögtön a beszélgetést.
Reggel van, 13 óra, próbálok kikelni az ágyamból, de nem megy. Kikelek magamból, már mérgesen rugaszkodom neki újra, de hiába. A földön vagy 20 dobozos sör, üresen, a laptopból is csepeg a mennyei manna. Sikerült a letöltés? Működik a találmányom? Több kérdés kavarog a fejemben, mint Vágó Istvánnak a negyvenéves pályafutása alatt, de lehetséges, hogy nem is a kérdés az… Igazam van, a sör kavarog és a hasamban. Sietek, megnézem hány ingerem van. A Google 10 találatot dob ki.

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 2 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Zseva   (#30656)

2016. november 19. 09:42

Szavaztam már erre a cikkre? Nem is emlékszem rá!.. Biztosan én is sört ittam.. :-)

Válasz Zseva hozzászólására (#30655).

 


2. Zseva   (#30655)

2016. november 19. 09:39

Nem arról volt szó, hogy Virtil a neve?... Legalábbis annak nevezted... akkor mi az, hogy "bige"? :-) Ne igyál több sört!!!!