vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Fiatal bolondozás

Műfaj: NovellaCimkék: ne köss le, ne fogj forgótárast a fejemhez

És meglátta Szabrinát Elhívta moziba, elvitte táncolni Érzelmes éjszakát szeretkeztek át Lekötötte a kezét Lekötöztettete a kezét Le akarta kötni a lelkét Nem! Még nem!

Fiatal bolondozás

Kisné Kovács Szabrina elvesztette utolsó reményét is a férfiakban. Az járt a fejében, ez is oly mocsok, mint a többi férfi, nem akar mást, csak ágyba vergődni velem. Néhány pásztorórát eltölteni, ha a kislányom nincs itt, vad szeretkezésben.
Szabrina huszonkilenc éves volt, nem is oly rég vált el kedvesétől, aki hat év után már nem akart vele édes örömöket a hét legalább három napján. Kisné sportos alkatát a Zumba tette vonzóvá, arcát, haját, bőrét heti szinten ápolta, ápoltatta nem sajnálta rá a pénzt. Menedzser asszisztens volt. Attraktív lobbanás minden megjelenése, legalább öt évet letagadhatott volna éveiből. Nem tette, mikor ezzel a fiúval találkozott, őszintén elmondta hány éves. A srác meg még csak huszonnégy. Tetszett neki, A4-es Audival érkezett a randira, ingjében a jelzés márkát mutatott Piere Cardin. Szakadt farmerrel.
Tóth L. Ádám kidolgozott testét a befektetett erősportok tették a lányok szemében vonzóvá, a pénzét sok munkával, biznisszel szedte össze fiatal kora ellenére. Határozott képe volt a jövőről. Ádám kezében tartotta az életét, és bár kacsingatott külföldre, pontosan tudta, kitartása biztos jövőt jósol az életben. Akár itt, akár külföldön.

És meglátta Szabrinát
Elhívta moziba, elvitte táncolni
Érzelmes éjszakát szeretkeztek át
Lekötötte a kezét
Lekötöztettete a kezét

Le akarta kötni a lelkét
Nem!
Még nem!

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Eddig 3 hozzászólás érkezett.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.


1. Zseva   (#29464)

2014. április 24. 14:11

Te is! :-)

Válasz Bangó János hozzászólására (#29454).

 


2. Bangó János   (#29454)

2014. április 21. 12:37

Így jártál!

Válasz Zseva hozzászólására (#29437).

 


3. Zseva   (#29437)

2014. április 17. 09:20

Ez most olyan nesze semmi... Elkezdtél valamit, bolondoztál. Mi ez? Novella? A többit képzeljem hozzá?... Ez csak annyit ér, amit mutat, amit megírtál, vagy még annyit sem.