vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Vágy násza

Műfaj: NovellaCimkék: vágy szülte pillanatok násza

...Elernyednek az izmok,az arcokra beteljesülésnek a boldog pírja ül! Még ölelik egymást,még vágyja a test a testet,átélni újra és újra,de már csak az érzelmekben a felejthetetlen pillanatokat,s magát a mennyekbe emelő érzést!

 

Az utcai lámpafénye bevilágított a kis szoba sötét sarkába. A nő hagyat fekve,ellazulva feküdt. A férfi ujjai épp csak érintve a selymes,puha bőrt,simogatva haladt a nő formás melle felé. A reakció egy mély levegővétel,mintha közölné,-erre vágyom épp!- Nincs olyan kép,olyan dolog a világon ami most elvonhatta volna a vágytól égő tekintetet a Vénuszi test látványáról! Már a simogatás,a bőr érintése is egyfajta kielégüléssel szolgált,de a mellbimbó érintése a csúcsok csúcsa,most így érezte....Szó nem hagyta el szájukat,egymás reakcióit nézték,vagy a kéj érzésétől behunyva szemüket,élvezték a pillanatok tört részeit is. Lehet-e szebb mint két egymásnak feszülő test,ahogy szinte a másikat akarnák magukévá tenni! Ellopni a lényt,ellopni a lelket,eggyé olvadni,összeforrni! Nem létezik zenemű mely erre a harmonikus mozgásra kifejező volna,mely átadná a felemelő érzés minden pillanatát,ütemét és az érzelmek felfokozott pillanatának gyönyörét! Megszűnve tér,idő,elveszve a csodálatos lágy lebegésben,rózsaszín felhők közt találni egymásra! Lassul a pulzus,lassul a levegővétel,a két test összefonódva mozdulatlanul pihen...Elernyednek az izmok,az arcokra beteljesülésnek a boldog pírja ül! Még ölelik egymást,még vágyja a test a testet,átélni újra és újra,de már csak az érzelmekben a felejthetetlen pillanatokat,s magát a mennyekbe emelő érzést! Most nem csak a két tekintet találkozik a térben,a lelkek összefonódva karolják egymást, a tudatig eljutó holtomiglan holtodiglan érzés lebegteti a két szerelmest!

Kellemes kávé illat lengi be a szoba levegőjét. A férfi az ágy szélén ül kezében kávéscsészével,nézi a nő testét mit csak részben fed a takaró. Nézi és egyre erősödik a vágy,hogy megcsókolja a formásan kerekedő vállát,a haj által fedett nyakát....Némán ül,nem tudd betelni a látvánnyal,miközben az este átélt felejthetetlen csodálatos élményre gondol! Az itt fekvő csodálatos nő,olyan ajándékkal lepte meg amit még sohasem élt át az életében! Lesz-e még és ha lesz hányszor,most kívánja,hogy minden pillanatát a fantasztikus érzés járja át! Ki nem mondva,csak úgy magának mondja magában,de a nőnek üzenve,...-Köszönöm Szívem!--

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Még nem érkezett hozzászólás.
Új írásához regisztrálj, vagy lépj be a jobb oldalon.