vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Zöld ördög versus hűség

Műfaj: NovellaCimkék: nők, csajok, satöbbi, párkapcsolat, ilyenek

A lényeg a lényeg soha nem lehet megnyugodni, ha az ember azt gondolja akkor sem megy. Ez a játék állandóan Hogy ki a fajin gyerek?srác? pasi? te meg versenyezhetsz az ismeretlennel akiről nem is árulnak el semmit.

Vágjátok? Elkezdődik egy párkapcsolat. Van szex. Van szerelem. DE ugye biológiailag 18 hónap a 18 hónap. Lehet cikkeket olvasni meg leírni a gondolatmenetet, de a feromon az feromon, a tavasz meg tavasz .

A legfontosabb az, hogy mi az, amire gondolsz? Agyalsz-e valamin? Aminek, amugy semmi értelme sincs. Ezt én a bőrömön tapasztaltam. Távkapcs, azt hiszem többet nem kell elárulnom. Nehéz ezt tudja mindenki. Méregeted az embereket, hogy az már ennyi meg ennyi idős. Azt hogy esetleg ugyanabban a városban lakik, mint a csajod vagy ugyanabban a városban dolgozik. Magadnál jobbnak tartod, de nem azért mert jobban néz ki, hanem mert van kocsi, lakás, esetleg nagyobb tapasztalat.Ez mind átfut az agyadon, aztán leesik hogy, de nagy barom vagyok. Pont az elmúlt félórában mondta azt, a csajom, hogy milyen jó velem stb. Meg, amugy itt is ül mellettem fogja a kezem. Kint meg amikor eltolunk egy tigarettát a haverokkal a szünetbe azt jegyzik meg:- Hogy hülye vagy, mit parázol, pont az a pasi hát nézzél már rá!!!!!!!???!!!!-mondják.

Aztán jön a másik  haver megkérdem: - Mit tudsz erről a Zoliró'?- Erre ő - Jó srác.- fejben megjegyzem magamnak mekkora egy barom vagy Dani!!! Aztán visszamegyek lebratyizok a riválissal és kiderül ,hogy tényleg baromság bizalmatlannak meg féltékenynek lenni. A zöld szemű ördög a legfrannyább az jól ki tud babrálni az agyaddal, meg az a k**va tavasz is. Te meg vagy a csajoddal nyugiba itthon. Felmész Pestre más tempó más élet, ahol igazából leszarják, hogy ki vagy azért, mert nem elég nagy a szád.  De meg tudod valósítani önmagad, tudsz egyéniség lenni, kitűnni a tömegből.

Ha hosszú hajad van meg benne vagy egy bandában, akkor egyes csajok Úgy néznek rád. - Hogy fú de nem trendi! -. Mások meg úgy, hogy - Én is mindig lázadtam  egyes dolgok ellen- talán belenézek a szemébe ő vissza. És máris megvan a saját agyadban az arca. És te is hibáztál, jó hűséget fogadok majd nem vakságot..... . Mert a csajom is ezt csinálja ugyanezt bemegy a melóhelyre egy- két jó szó a sminkre a dohányzóban egy-két hasonló gondolat, ami már megfordult a fejében és máris kijár vele cigizni. Ő mondjuk nem cigizik, meg nem is szeret passzívan dohányozni, de ha úgy esik akkor és be van piálva ,mint tegnap  ,akkor simán elszív vagy három szálat. Rágózik mármint ő annyira nem is, de engem  megkínál jófejség is, de lehet az is, hogy büdös a szám a sok cigi miatt és neki nem tetszik.

Plusz még egy dolog PASIK ez nem reklám, de ha csajozni akartok menjetek el Salsára először fura lesz az, hogy egy pasinak hogyan kell mozgatni a csípőjét, de te igazából úgy se arra fogsz figyelni. Annyi nővel táncolsz egy rueda alatt, hogyha egy kicsit is nem a zenére figyelsz, akkor elveszted a fonalat csak úgy teszel mintha hú de frankón táncolná. Mindegyik csajnak köszönsz a szemébe nézel, azt hiszem ott van a választék. Nem tudod elkerülni, hogy ne kokettálj az a tánc arra van kifejlesztve, hogy jól érezd magad becsajozz  jó zenére és ráadásul látványosak a viszonylag egyszerű karmozdulatok tarkítják a "nehéz" lépéseket. És mindenfajta csaj: fekete, vörös, szőke, kékszemű, trendi, rokker, emos, szigorúan a szabályokhoz ragaszkodó sőt (akikre nem hajtok): családanyák, tökfőzeléket reggelizettek, szünetbe banánt evők. És a slussz poén ha van egy állandó párod évek múlva találkozol a nőddel mert a körtáncnál annyi csere van, hogy azt sem tudod, hogy most une dame, enchufe doble között hova kapd a fejed csak max a csaj szemébe tudsz nézni mást nem. Ha lesütöd a szemed akkor meg , még meg is keresik a tekinteted. A profi salsás pasik meg ficsurok, magamutogatók, de boldogok sugároznak az örömtől én is bár úgy mentem oda, hogy egyszerűen nem tudtam feloldódni a végén megvolt a mosoly, hogy mit ki nem lehet hozni 3 alaplépésre Franya. NA aztán ha ezt megunod akkor JÉÉÉÉÉÉÉZZZZ a csajod dumálgat a faszfej ficsurokkal rád jön az a süllyesztő érzés. Ki az a f*sz? Mit akar? Talán abból a városból érkezett, mint ahol a barátnőm dolgozik? De amugyilag jó a barátnőmmel táncolni rám másképp mosolyog de tuod kisördög kisangyal feeling na most mi lesz. Itt is 10 perc szünet cigi, ásványvíz, banán(márakinek) Aztán vissza még megtanít 10 új figurát 30 perc alatt és végeztek. Hazafele féltékenységi roham. 

Barátnőmmel is megesett már egy párszor, de általában le tudtam állítani most meg én vok az örök gyanakvó.Őneki is sikerül leállítania engem de visszatér még visszatér. A legfontosabb az, hogy a délután elkövetett szeretkezés jól sikerült mindennek ellenére. És ti is legyetek magabiztosak, jó pasik, jó csajok, de ne azok a hivalkodó fajták ja és ami a legfontosabb ha megy HŰSÉGESEK. 

                                                        

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket